Android en iOS App Developer
Hupp
Regio Den Bosch, NL
4 dagen geleden

Als app developer voor deze innovatieve IT dienstverlener ben je constant bezig met optimalisatie. Deze Brabantse organisatie heeft de afgelopen 10 jaar een innovatief telecomplatform ontwikkeld en op de markt gebracht.

Ondertussen hebben zij al honderden tevreden klanten. De applicatie speelt een belangrijke rol in het gebruikersgemak van alle diensten van de organisatie.

Klanten kunnen via de app onder andere wachtrijen, afwezigheidsassistenten en de voicemail instellen. Help jij dit zo makkelijk mogelijk maken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren app developer. Iemand die de snelheid waarmee deze organisatie groeit kan bijhouden! Je bent constant alert en pro actief bezig met het verbeteren van de applicatie.

Jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en past deze waar mogelijk toe! Bij deze organisatie krijgen jij en je team alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je ideeën uit te werken.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar een kritische collega voor het development team. Iemand die zich constant afvraagt of bepaalde functies beter kunnen worden ontwikkelt.

Het is daarom belangrijk dat jij weet wat de mogelijkheden zijn. Je hebt dan ook minimaal een aantal jaar ervaring in het developen op Android en iOS.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, dit is nodig om jouw feedback duidelijk onder de aandacht te kunnen brengen bij je collega’s. Daarnaast heb jij :

 • Een afgeronde HBO / WO studie
 • Zeer goede kennis van Android en iOS
 • Kennis van PHP / Node.js
 • Interesse in telefoniediensten
 • Dit bieden wij jou

  Wij bieden jou een fijne, flexibele werkplek in een ontzettend enthousiast team. Dit is een jonge organisatie die in korte tijd veel successen heeft geboekt.

  Het gedreven team is daar uiteraard grotendeels verantwoordelijk voor! Het team werkt informeel samen maar heeft samen de ambitie om nog veel meer partners aan te trekken door perfecte diensten te leveren.

  Daarnaast ontvang je uiteraard een goed, passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier