Spuiter in Vlaardingen
randstad
Vlaardingen, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Heb je een vaste hand, werk je graag met verf en vind je het leuk om veel te leren? In Vlaardingen kan je per direct als spuiter aan de slag.

Je leert hier het vak van een industrieel spuiter. Lees hieronder wat dit inhoud en hoe jouw werkzaamheden eruit gaan zien.

wat bieden wij jou

 • Het vak als industrieel spuiter volledig leren
 • Mogelijkheid tot vast werk
 • wie ben jij

  Je werkt graag in een productieomgeving waarin gewerkt wordt met verf. Je hebt een vaste hand waardoor je secuur kunt werken.

  Je hoeft niet perse ervaring te hebben als spuiter, maar affiniteit met handwerk is wel fijn. Een achtergrond met schilder werkzaamheden sluit bijvoorbeeld goed aan bij het werk als spuiter in Vlaardingen.

  wat ga je doen

  Als spuiter ga je aan de slag met verschillende materialen. Deze materialen wordt uiteindelijk gespoten of gecoat door jou of jouw collega's.

  Je zult waarschijnlijk eerst starten met het afplakken van de materialen. Nadat je dit goed onder de knie hebt is het tijd om meer te leren.

  Je gaat dan meelopen met collega's die al spuiten of coaten, bijvoorbeeld in een spuitcabine.

  waar ga je werken

  Je gaat aan de slag bij een familibedrijf in Vlaardingen West. Zij leveren al ruim 70 jaar de hoogste kwaliteit bespoten beplatingen in verschillende branches.

  Denk hierbij aan de martime sector, lucht- en ruimtevaart en ook de medische industrie.

  Je werkplek bestaat uit een productie locatie waar je in een team aan de slag gaat. Iedereen heeft zijn eigen taak die elkaar aanvult.

  Wanneer jij start met het afplakken van de producten maakt jouw collega de werkplek klaar om te gaan spuiten.

  sollicitatie

  Denk je op basis van wat je net gelezen hebt dat deze functie en dit bedrijf goed bij jou past? Of zou je graag meer willen weten over de vacature?

  Reageer door op de sollicitatie button te klikken en leg in de motivatie uit waarom jij de aangewezen sollicitant bent!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier