Field Sales Stagiair(e)
Red Bull
Amsterdam, North Holland, Netherlands
12 uur geleden

Ben jij een commerciële held en kan je niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen? Zou jij graag willen weten wat er allemaal achter de schermen gebeurd in het Field Sales team?

Pak dan nu je kans voor deze Field Sales stage, waarin je zowel je sales als administratieve skills naar een hoger niveau brengt.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat zijn jouw sterke punten?

Alle verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen :

In de functie van Stagiair(e) Field Sales ondersteun je de Field Sales afdeling vanuit de binnendienst. Je bent onderdeel van het Field Sales team dat bestaat uit een hoofdkantoor team van in totaal 8 full time medewerkers en daarnaast twee buitendienst-teams.

De afdeling Field Sales bestaat uit de volgende twee buitendienst teams :

 • Student Market Strikers : Als Student Market Striker ben je onderdeel van het enige sales studenten team van Red Bull Nederland.
 • Deze studenten zorgen voor de zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van Red Bull bij zelfstandige outlets, denk hierbij aan een snackbar, tabakszaak of de avondwinkel op de hoek.

 • Strikers Off Premise & Sales Activators : De Strikers & Sales Activators zijn full-timers die zorgen voor verkrijgbaarheid en zichtbaarheid in de kanalen Retail, Petrol en Cash & Carry.
 • Deze teams werken aan perfecte executie op de winkelvloeren door heel Nederland (denk aan een Albert Heijn of benzinestation bij jou om de hoek).

  Als Field Sales Stagiair(e) sta je midden in de organisatie van het Field Sales team. Je zal de Field Managers ondersteunen in verschillende projecten.

  Daarnaast ben jij geheel verantwoordelijk voor een de backoffice van het Field Sales team, dit bestaat onder andere uit het sturen van geschreven orders door het buitendienst naar de desbetreffende groothandels.

  Tevens ben je het directe aanspreekpunt voor de ondernemers en Student Market Strikers via een aparte Backoffice telefoon.

  Om te zorgen dat de SMS’ers hun werk goed kunnen uitvoeren in het veld zal je de administratie volledig up-to-date moeten houden.

  Binnen Red Bull is het elke dag anders en zullen je taken veelzijdig en afwisselend zijn. Het ene moment zal je projecten ondersteunen, het andere moment doe je een administratieve klus.

  Omdat het zo variërend werk is zal je vanuit alle richtingen ervaring opdoen binnen de afdeling Field Sales. Binnen deze afdeling zal jij je planning, leidinggevende en verkoop skills ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen.

  Als Field Sales stagiair(e) én dus medewerker van Red Bull dagen we jou ook uit om het verschil te gaan maken binnen het Field Sales team! Daarom zullen we jou enkele vraagstukken voorleggen die voor ons belangrijk zijn om op te pakken.

  Daarnaast word je ook uitgedaagd om eigen projecten te bedenken en uit te werken.

 • Je bent vanaf februari 2021 beschikbaar voor de duur van 6 maanden voor vijf dagen per week (soms ook in het weekend).
 • Het is belangrijk dat je zelfstandig en verantwoordelijk kunt opereren en beschikt over uitstekende commerciële en sociale vaardigheden.
 • Een rijbewijs is een pré.
 • Voorkeur woonachtig in regio Amsterdam.
 • Je hebt een goed gevoel voor het merk Red Bull en de waarden die het merk wilt uitstralen. Je hebt alles altijd goed op orde en verliest geen details uit het oog.
 • Je kunt niet wachten aan de slag te gaan in deze hands-on’ rol.
 • 3e of 4e jaar van een commerciële HBO of WO opleiding, denk aan : Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële Economie
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier