Health driven design - Software ontwikkeling
Witteveen + Bos
Utrecht
1 dag geleden

De gezonde stad is een ideaal wat veel steden ambiëren. Een stad die het welzijn van haar inwoners zoveel mogelijk ondersteunt en die gezond gedrag stimuleert.

Toch is dit ideaal vaak lastig te realiseren in onze fysieke leefomgeving omdat een concrete koppeling tussen ambitie en het ontwerp ontbreekt.

Health Driven Design vormt deze schakel door gezondheidsdoelstellingen te concretiseren, kwantificeren en integreren in het ontwerpbeslissingsproces.

Veel indicatoren die de brug vormen tussen gezondheidsdoelstellingen en het ontwerp van de fysieke leefomgeving zijn data analyses.

Doel is om deze verschillende analyses binnen één softwareraamwerk (Kedro) te verenigen en via een API te koppelen aan ontwerpsoftware zoals Rhino / Grasshopper.

Wat wij vragen

Als stagiair zal je de architectuur van dit systeem ontwikkelen waarbinnen het product modulair opgebouwd kan worden. Kwaliteit, toepasbaarheid en flexibiliteit zijn hierbij zeer belangrijk.

Het systeem zal 1) data moeten ophalen vanuit online bronnen of vanuit andere software, 2) efficiënt analyseren en 3) de resultaten in verschillende interfaces kunnen aanbieden via een API.

Ben jij een Master student informatica, computer wetenschappen, data science of een andere studie waarin data, software ontwikkeling en architectuur centraal staat?

En heb jij ervaring in Python, GIS, API’s, parametrisch ontwerpen en ruimtelijke data? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat wij bieden

Onderdeel zijn van het innoverende Smart+Healty Cities team waarin we tot vernieuwende oplossingen komen voor de stad van morgen.

Je zal werkzaam zijn in een professionele omgeving en in contact komen met vele verschillende disciplines. Uiteraard zal een stagevergoeding onderdeel zijn van deze aanbieding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier