Reclasseringswerker Elektronische controle
Matchpartner
Amersfoort, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Bekend met elektronische controle? Ervaren Reclasseringswerker Toezicht gevraagd in het midden van het land.

In verband met te verwachten drukte, zoeken wij zsm voor een Reclasseringsorganisatie in het midden van het land, naar een ervaren reclasseringswerker.

De Reclasseringswerker Toezicht die wij zoeken zal werkzaamheden gaan verrichten binnen een integrale unit, en heeft kennis van en ervaring met Elektronische controle en de afspraken die daarbij horen.

Deze vacature is bij uitstek geschikt voor een ervaren Reclasseringswerker, de inwerkperiode is minimaal, thuiswerken zoveel als mogelijk.

Vaardigheden

Gezien de aard van de inzet is er weinig mogelijkheid tot inwerken. De kandidaat die wij zoeken heeft dan ook recente werkervaring in de functie van Reclasseringswerker.

 • Verder beschikt de geschikte kandidaat voor deze vacature over : Een HBO-diploma (MWD, SJD, of SPH);Goede communicatieve vaardigheden;
 • Bij voorkeur werkervaring met IRIS en RISc-gecertificeerd;De capaciteiten om te onderhandelen, bemiddelen, verwijzen en plannen;
 • Uitstekende rapportagevaardigheden;Flexibiliteit.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever voor deze vacature is een regionaal opererende Reclasseringsorganisatie.

  De organisatie kenmerkt zich door een informeel karakter waarbij ook een nadruk ligt op resultaatgerichtheid en effectiviteit.

  Wijkgericht werken heeft alle aandacht, uitwisseling van ervaringen binnen de integrale unit is daar een gevolg van.

  Deze vacature betreft een tijdelijke aanstelling, voor 28 tot 36 uur per week. Salariëring is afhankelijk van ervaring, en conform CAO, max.

  € 4200, op fulltime basis.

  Ook werken op ZZP basis is gezien de zelfstandige aard van de opdracht een mogelijkheid.

  Is deze vacature op je lijf geschreven? Reageer dan direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier