Ervaren Marketeer | die onze ambities voor een duurzame, sociale en innovatieve toekomst op de kaart zet
KplusV
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen als Marketeer?

Wij vinden dat we over belangrijke thema's zinvolle dingen te melden hebben en geloven in impact maken door nauw met onze klanten samen te werken.

Vanuit Customer Intimacy werken we aan langdurige relaties met strategische klantgroepen.

Onze afdeling Marketing & Communicatie transformeert naar Marketing & Sales. Dat betekent een actieve marktbenadering, de behoeftes van onze klanten goed kennen en daar continu op inspelen met de juiste oplossingen en een passend aanbod.

Als Marketeer draag jij hieraan bij door samen met het team Marketing & Sales je schouders te zetten onder de marketing, sales en communicatie van KplusV.

Vanuit een strategisch plan voor de komende drie jaar realiseer je de profilering van KplusV op maatschappelijke relevante thema's zoals de energietransitie, inclusieve arbeidsmarkt en de groei en financiering van innovatieve bedrijven.

Je helpt proposities op deze onderwerpen te vermarkten. Jouw marketingcommunicatie leidt tot exposure, leads en rendement.

Jouw visie op sales en leadgeneratie speelt hierbij een grote rol. .

Wie ben jij?

Je bent in de eerste plaats een veelzijdige,flexibele en ervaren marketeer die een abstract product zonder moeite laat leven in de hoofden van onze doelgroepen.

Zowel mondeling als schriftelijk druk je je uitstekend uit in het Nederlands. Gezien onze ambities is beheersing van Engels en Duits een pré.

Het inzetten van een social media strategie, content marketing en SEO zijn voor jou vanzelfsprekend. Expertise in CRM Marketing en Marketing Automation is zeer wenselijk in deze rol.

Dat de inhoud van je werk bijzonder afwisselend is, zowel thematisch als inhoudelijk, vind je prettig. Die veelzijdigheid komt ook tot uiting in jouw werkervaring.

Kennis van Google Analytics, Wordpress, MailChimp, Microsoft Office, InDesign en Photoshop zijn absoluut een voordeel, al hoef je natuurlijk niet overal verstand van te hebben.

Je maakt je deze en andere tools makkelijk eigen en komt zelf met vernieuwende voorstellen en initiatieven om onze marketing gerichter en beter te maken.

Daarnaast begrijp je dat de toekomst 'data-driven' is en wat dit betekent voor marketing. Je neemt ons mee in jouw visie daarop.

Je beschikt over een relevante, afgeronde HBO / WO-opleiding en enkele jaren werkervaring in een marketingfunctie, met focus op het realiseren van een marketingstrategie.

Wat bieden wij jou als Marketeer?

 • Een uitdagende baan waar je jezelf flink in kan ontwikkelen, veel initiatief kunt nemen en je werkt aan belangrijke maatschappelijk thema's;
 • Een marktconform salaris en goede pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons fijne kantoor in Arnhem (standplaats) op het duurzame Industiepark Kleefse Waard. KplusV'ers werken ook vanuit onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam, daarom werk je ook regelmatig op onze andere locaties.
 • Daarvoor stellen we een NS Business Card beschikbaar;
 • Bevlogen, gedreven en hele gezellige collega's die graag hard werken en het ook leuk vinden om met elkaar succes te vieren;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training.
 • De mogelijkheid om in deeltijd te werken (minimaal 80%).
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier