Functioneel Beheerder ICT gegevenslogistiek
Zorg van de Zaak
Utrecht, NL
8 uur geleden

Het team

ICT heeft haar werkzaamheden verdeeld over de volgende groepen : Applicatiebeheer, Infrastructuur, Ontwikkeling, Gegevenslogistiek, Security en Servicedesk.

Afdeling Gegevenslogistiek is verantwoordelijk voor de verwerking van ziek en herstelmeldingen voor Zorg van de Zaak Arbodienst.

De afdeling gegevenslogistiek beheert ruim 100 interfaces met klanten,verzekeraars, leveranciers van personeelsinformatiesystemen en verzuimportalen.

Wekelijks worden via deze interfaces 200.000 berichten verwerkt.

Wat ga je doen

Beheren en monitoren bestaande interfaces

Signaleren en oplossen van problemen bij verwerking van berichten

 • Nakomen van klantafspraken rondom de verwerking en afhandeling van berichten;
 • Onderhouden van contacten met interne en externe partijen ten aanzien van de interfaces

  Deelnemen aan interne en externe projecten voor ontwikkeling van nieuwe interfaces

  Verzorgen van functionele acceptatietesten

  Verzorgen van communicatie en voorlichting richting interne en externe partijen

  Onderhouden van documentatie en werkinstructies

  Wat breng je mee?

  Je bent een teamspeler die samen met de collega’s gezamenlijke doelen nastreeft. Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden.

  Je bent klant en servicegericht en houdt van aanpakken en kan goed functioneren onder druk. Je bent proactief en houdt vast aan gemaakte afspraken.

  Je beschikt overHBO werk- en denkniveau;Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functieGedegen kennis van en ervaring met SQL en XMLKennis en ervaring van Tmap en API’s is een préKennis van het Arbo-landschap is een préKennis van de markt van verschillende personeelsinformatiesystemen is een préEen flinke dosis analytisch denkvermogen en creativiteit Denken in klantgerichte en praktisch toepasbare oplossingenZeer goede communicatieve vaardigheden Zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen werken Representatief voorkomen

  Wat bieden wij?

  De werklocatie is in Utrecht en de vacature is voor 40 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden : o.

  a. goede pensioenregeling, uitstekende opleidingsmogelijkheden (afhankelijk van je wensen en ontwikkeling binnen onze organisatie) en een collectieve zorgverzekering.

  Over ons

  Zorg van de Zaak Netwerk levert alle dienstverlening die nodig is om medewerkers van onze opdrachtgevers gezond aan het werk te houden.

  Binnen onze organisatie werken alle specialisten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg, leeftstijlzorg en medische zorg.

  Onze visie is dat werken gelukkiger maakt. Wie gezond en prettig werkt verzuimt minder, is productiever en draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat.

  Zorg van de Zaak helpt bedrijven daarom om hun mensen optimaal aan het werk te krijgen en te houden. Dat is winst voor werkgever én werknemer.

  Zorg van de Zaak levert alle dienstverlening die nodig is om medewerkers van onze opdrachtgevers gezond aan het werk te houden.

  Binnen onze organisatie werken alle specialisten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg. Onze visie is dat werken gelukkiger maakt.

  Wie gezond en prettig werkt verzuimt minder, is productiever en draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat. Zorg van de Zaak helpt bedrijven daarom om hun mensen optimaal aan het werk te krijgen en te houden.

  Dat is winst voor werkgever én werknemer.

  Interesse?

  Heb je interesse in deze vacature, reageer dan snel met jouw CV en motivatie naar ons! Neem voor meer informatie of vragen over deze functie contact op met Robert van der Noll via robert.

  van.der.noll zorgvandezaak.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier