Operator Snijmachine Metaal
Artiflex
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij al enige ervaring in de metaaltechniek , maar zou jij je graag hierinverder willen ontwikkelen? Heb jij passie om grote machines in testellen zodat jij een mooi eindproduct kan leveren?

Reageer dansnel op deze vacature van OperatorSnijmachines .

Wij zijn op zoek naar eenoperator voor onze laser-, plasma enautogeensnijmachines in Zwolle . Jijgaat aan de slag bij een bedrijf wat jaarlijks meer dan 10.

000 (!)ton staal verwerkt voor diverse opdrachtgevers. Dit kan van grote constructies zijn tot aan kleine onderdelen van machines .

Voor de vacature van operator ga jij jebezig houden met het programmeren en bedienen van deze machines. Hieruit komen onderdelen die jij weer onder jecollega's kunt verdelen, deze zullen het assembleren tot eenvolledig product!

Heb jij geen ervaring met hetprogrammeren in de machine? Dan kun jij dit hierleren!

Functie-eisen

Vooronze vacature operator snijmachines vragen wij iemanddie :

 • Veilig werkenvoorop heeft staan;
 • Ervaring heeft met hetzelfstandig begeleiden van het snijproces vanuit opdrachten,hieruit kies je uit de juiste machine, materiaal endikte;
 • Mee kan helpen met het oplossen vaneventuele storingen;
 • Woonachtig is in regio Zwolle .
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een mooi salaris tussen de 2025en de 2680 euro bruto per maand . Hier komen nog eventueletoeslagen voor bij een onregelmatigrooster.

  Daarnaast bieden wij goedevoorwaarden zoals : reiskostenvergoeding , een mooie pensioenregeling , toeslagen bij onregelmatigheid en een vaste baan bij goed beval.

  Wil jij aan de slag bij een bedrijf watkwaliteit en veiligheid voorop heeft staan? Reageer dan op dezevacature van operator snijmachines in Zwolle en wij nemen contactmet je op!

  Voor vragen kun je mij, Pieter, ookbellen of whatsappen op 0611724090. Graag hoor ik vanje!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier