Chefmonteur Elektrotechniek Utiliteit, Hengelo
ENGIE
Hengelo OV, OV, Netherlands
5 dagen geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

Chefmonteur Elektrotechniek Utiliteit, Hengelo

Bij EQUANS zoeken we iemand die energie krijgt van het onderhouden & coördineren van elektrotechnische klussen en kleine projecten waarbij je ervoor zorgt dat er wordt voldaan aan de gestelde eisen, planning en begroting! Ben jij de persoon die wij zoeken ?

Dit ga je doen als Chefmonteur Elektrotechniek

Als chef monteur bij EQUANS zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden van de klussen en kleine projecten naar behoren worden uitgevoerd, dit met een zo optimaal mogelijke bezetting.

Elektrotechnische installaties binnen een gebouw gebonden omgeving hebben voor jou geen geheimen aangezien je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied elektrotechniek.

Doordat je je vaak buiten bij de projecten begeeft, weet je als geen ander hoe belangrijk de veiligheid van jezelf en anderen is.

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan hierbij uit :

 • Het zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op het lopende project. Zo zorg je ervoor dat alle facetten van de uitvoering effectief en efficiënt uitgevoerd worden.
 • Hierbij instrueer, motiveer en coach je je medewerkers;
 • Je bent makkelijk benaderbaar en bent graag aanwezig op de projectlocaties en een kei in het communiceren met je medewerkers en met externe partijen.
 • Jij hebt het in je om dit op een natuurlijke manier te doen om zo een tijdige en harmonieuze afronding van het project gewaarborgd is;
 • Het leiding geven aan 5-20 medewerkers en, indien nodig, werk je mee als 1e monteur elektrotechniek;
 • Het op juiste wijze vastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen en het voeren van overleg hierover met de betrokken interne afdelingen.
 • Ook beheers je de projectkosten door het dagelijks bijhouden en administreren van gegevens tijdens de uitvoering van het project;
 • In samenwerking met Projectleider of Contractmanager draag je zorg voor de projectvoorbereiding ten aanzien van de organisatie, werkmethoden, planningen, inzet van mensen / middelen, KAM (bijvoorbeeld kwaliteitsplannen), etc.
 • Deze projectuitvoering doe je natuurlijk op een veilige, effectieve en efficiënte manier;
 • Het waarborgen van de veiligheid ten alle tijden en het aanspreken van medewerkers op onveilig gedrag.
 • Dit breng je mee

  Je hebt de wil om onze klanten altijd een goede oplossing te bieden en geeft hierbij op een duidelijke manier leiding aan je team en zorg voor een goede communicatie met de (hoofd) uitvoerder.

  Je bent te bestempelen als stressbestendig en communicatief sterk . Natuurlijk wordt ervaring binnen de (gebouw gebonden) elektrotechniek gewaardeerd.

  Daarnaast zijn onderstaande zaken relevant :

 • Minimaal in het bezit is van afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van elektrotechniek;
 • Minimaal vijf jaar ervaring als 1e monteur;
 • Ervaring met het delegeren van verantwoordelijkheden naar de juiste medewerker en het creëren van ruimte en vrijheid om initiatieven te tonen;
 • In bezit van VCA-VOL en NEN-3140;
 • Mocht je de cursussen PLC techniek / besturingstechniek hebben gevolgd is heeft dat een pré.
 • Voldoe je in eerste instantie niet aan alle gevraagde eisen en ervaringen maar denk je toch het niveau te hebben om deze rol naar behoren uit te voeren, overtuig ons dan en neem contact op.

  Wat bieden wij je

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Wij zijn EQUANS

  EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

  In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

  Zo kun je solliciteren

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via leon.

  hut engie.com of telefonisch op 06 825 23 638.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier