Helpende regio Steenbergen (uren in overleg)
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Steenbergen
6 dagen geleden

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan in de zorg binnen een dorps karakter?

Kom dan werken als helpende bij TWB voor de regio Steenbergen!

Word jij onze nieuwe collega helpende? (uren in overleg)

Omdat aandacht voor de cliënt voorop staat kan ik zorg verlenen vanuit mijn hart Peggy, Helpende bij TWB Thuiszorg met Aandacht.

Waarom wij het verschil maken

TWB Thuiszorg met Aandacht is de expert op het gebied van thuiszorg. Als eerste in Nederland zijn we gestart met een Viraal Team.

Landelijk nieuws haalden we met de primeur thuistesten door TWB voor ouderen en kwetsbare inwoners van West-Brabant’. Zeker zo belangrijk voor alle cliënten die een beroep op ons moeten doen : we hebben tijdens de corona-pandemie onze zorg, hulp en ondersteuning verleend zonder af te schalen.

Voor alle nieuwe cliënten bieden wij altijd een passende oplossing. Zo maken we met elkaar bij TWB het verschil voor inwoners in West-Brabant.

Jouw regio

Je komt te werken voor het cluster Steenbergen (Steenbergen, Dinteloord, Oud Vossemeer, Nieuw Vossemeer en Kruisland). Hier heerst een familiaire sfeer en dorps karakter, de afstanden zijn kort en de cliënten vinden het fijn om naast de zorg die ze nodig hebben even een praatje te maken of een kopje koffie te drinken.

Ze zijn blij dat je komt en met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving!

Zo maak jij het verschil

In de functie van helpende bij TWB kom je zelfstandig achter de voordeur van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dat maakt jouw werk bijzonder! Je werkt heel zelfstandig, maar je doet dit niet alleen.

Samen met de collega helpenden, verzorgenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen vorm je een gezellig en hecht team. Het cluster Steenbergen bestaat uit 3 teams.

Een team bestaat uit 12 - 20 collega’s. Je zorgmanager is je leidinggevende. Heb je vragen of loop je tegen een calamiteit aan?

Er is altijd iemand bereikbaar die je kan helpen.

Je cliënten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of lichamelijk of mentaal beperkt. Je draagt zorg voor het in stand houden en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Je helpt bij zijn of haar persoonlijke verzorging zoals bij het wassen en het aandoen van steunkousen. Ook voer je extra handelingen uit zoals het toedienen van oog / neus- en oordruppels.

Daarnaast observeer, signaleer en rapporteer je afwijkende zorgvraag van cliënten. Dit maakt de functie van helpende verantwoordelijk en maakt jou voor de cliënt onmisbaar.

Doorgroeimogelijkheden

Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als helpende zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Samen met je leidinggevende wordt er gekeken naar jouw behoefte.

Zo kun je doorgroeien naar de functie van verzorgende door middel van een praktijkgerichte opleiding gefaciliteerd door TWB.

Ben je nog niet uitgeleerd? Dan kun je verdere stappen maken en door middel van een praktijkgerichte opleiding doorgroeien naar verzorgende IG of zelfs verpleegkundige.

Jij beslist zelf of en hoe snel je doorgroeit!

Wij bieden jou

 • een uitdagende en verantwoordelijke baan in een zelforganiserend team waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • een parttime dienstverband, uren worden in onderling overleg afgestemd
 • een salaris in schaal CAO VVT FWG 25. Dit is een salaris van € 1.863,- tot € 2.555,- op basis van een 36-urige werkweek
 • een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je € 0,27 per km
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Wij vragen van jou

 • een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en bij voorkeur werkervaring in de thuiszorg
 • dat je beschikking hebt over een auto
 • dat je inzetbaar bent voor zowel de ochtend- (07 : 00 - 11 : 00) en / of een avondroute (17 : 00 - 23 : 00) en je om het weekend kunt werken
 • dat je in staat bent om zelfstandig te werken in een klein en zelforganiserend team
 • dat je sociaal vaardig bent en samen met de cliënt de werkzaamheden kunt uitvoeren
 • dat je op een nette, heldere en tactische wijze communiceert
 • dat je digitaal vaardig bent, zodat je dagelijks je email kunt lezen en kan inloggen op onze online systemen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier