Senior Calculator Bouw
DIT Personeel
BEVERWIJK, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

BijDIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technischevakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- enbouwsector.

Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden.

Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personeledienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij biedenonze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid.

Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbindenuitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-,metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf overhet werken bij DIT Engineering? Neem

dan contact op metDaniël Lamandassa (Recruiter Engineering) op 06-82369795 ofvia

d.lamandassa ditengineering.nl Gebruik de button Solliciteer direct om direct te reageren.

Functieomschrijving

Wordjij helemaal blij als je de kosten voor een groot bouwproject magcalculeren? Van appartementen tot complexe binnenstedelijkeprojecten, maar ook woningbouw? Lees dan verder!

Omdat Hendrik met pensioen gaat,mogen wij op zoek naar een Senior Calculator ter vervanging voordeze pensionado.

Als Senior Calculator gajij Hendrik vervangen (ook een Senior Calculator) en zorg jijervoor dat er kostprijsberekeningen worden gemaakt en aangeleverd.

Je stuurt en begeleidt derden t.b.v. prijsvorming, doetalternatieve voorstellen, bespreekt en presenteert begrotingen ensignaleert tijdig de knelpunten in een project.

Maar vooral vindjij het leuk om in een team van enthousiaste collega’s mee tewerken aan het binnenhalen van nieuwe uitdagende en winstgevendeprojecten, net als Hendrik!

Je vertaalt de klantwens in een goede calculatie.Als Senior Calculator heb je kennis van normen en zijn de prijzendie gelden in de bouw je niet onbekend.

Met een scherp oog naar dekosten, waar kwaliteit op nummer 1 staat, kun je je collega’sovertuigen, inspireren en adviseren!

Onze relatie staat al bijna 100 jaar garant voorkwalitatief hoogwaardig ontwikkelen en bouwen in zowel dewoningbouw als utiliteitsbouw.

Zij zijn een middelgrote ondernemingdie samen ontwikkelen, bouwen en werken hoog in het vaandel heeftstaan. Hun werkgebied bestrijkt de Randstad

Functie-eisen

Onze relatiezoekt een leuke nieuwe collega die hun team op kennis, kunde en dewerksfeer nog leuker komt maken dan die al is!

 • Afgerond MBO / HBO diploma(Bouwkunde);
 • Je hebt minimaal 5 jaarervaring in woningbouw en / of utiliteitsbouw;
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Ervaring met Ibis Trad en BIM software;
 • In bezit Rijbewijs B.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris indicatie €5500 afhankelijk van je kennis, kunde enervaring;
 • Laptop / Telefoon enLeaseauto;
 • Goede Pensioenregeling;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bijjouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Professioneel team en leuke collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier