Toezichthouder
Randstad
DIEREN, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Toezichthouder

Ben jij op zoek naar een parttime baan in Dieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de bekende fietsenfabriek Gazelle in Dieren zijn wij op zoek naar twee toezichthouders vanaf 10 augustus.

Wat ga je doen?

Als toezichthouder werk jij samen met twee andere collega's. Bij de personeels in- en uitgang houd je toezicht op de handhaving van de Coronaregels.

Controle vindt plaats op het personeel van de fabriek. Hierbij moet je denken aan controle op het in acht nemen van 1.5 meter afstand en op het via een thermische camera controleren of medewerkers verhoging hebben.

In deze functie van toezichthouder werk je van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 5.30 tot 10.30 en 14.30 tot 17.

00 en daarnaast 10.30 tot 16.30 uur.

Wat vragen wij van jou :

In de functie toezichthouder herken jij je in de volgende punten :

 • Je bent vanaf 10 augustus de 5 werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 05.30 en 10.30 uur en tussen 14.30 en 17.00 uur beschikbaar en daarnaast hebben wij elke werkdag werk tussen 10.30 en 16.30 uur.
 • Je beschikt bij voorkeur over een geldig BHV Certificaat
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Wat bieden wij jou :

 • Een baan voor langere tijd (zolang de Coronamaatregelen duren)
 • Een salaris van €14,18 bruto per uur
 • 4.98% adv toeslag per uur
 • Prima werksfeer.
 • Over het bedrijf

  Je komt te werken bij de bekende fietsenfabriek Gazelle in Dieren. Fietsen is voor Nederlanders een begrip. De fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven.

  Gazelle maakt al ruim 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten : zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven ze altijd nadenken over hoe ze het design slimmer kunnen maken en de techniek nóg innovatiever.

  Interesse?

  Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature van toezichthouder? Waarbij je afspraken en regels naleeft? Solliciteer dan snel! We ontvangen graag je sollicitatie voor 1 augustus.

  Wil je graag meer informatie dan kan je ons bereiken op nummer 0313-670400.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier