Wij zoeken mensen die een technisch vak willen leren !
Adequaat Personeel
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Door onze contacten met technische- en industriële bedrijven krijgen wij vaak de vraag naar mensen die een vak willen leren.

Dat kan zijn als Timmerman, Zonnepanelen monteur, Heier of bijvoorbeeld Betonreparateur. Deze bedrijven zijn bereid jou hun vak te leren in de praktijk en Adequaat begeleid je als het gaat om het halen van je VCA en het kiezen van het juiste vak.

 • Ben jij gemotiveerd om je toekomst beet te pakken en te kiezen voor een beroep waar je jaren mee vooruit kan? Ben je ‘
 • adequaat’, wat inhoud dat je altijd op tijd bent, goed communiceert en je aan gemaakte afspraken houdt? Dan helpen wij je verder.

  Vaardigheden

  Geen vooropleiding nodig, een rijbewijs en eigen vervoer zou mooi zijn, maar is geen must. Je houding en instelling en motivatie zijn het allerbelangrijkste.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier