E&I Storingstechnician Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
2 dagen geleden

Voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar een E&I Storingstechnician

Vacature omschrijving

In deze functie heb je uitvoerende maar voornamelijk coördinerende taken met daarbij aangesloten de supervisie.

Specifieke taken :

Zowel preventief als reparatie aan alle standaard instrumentatie In staat om storingen te verhelpen en / of supervisie te verrichten met betrekking tot transmitters, flowmeters, niveaumeters, temperatuurmetingen en regelkleppen.

Bekijken of er problemen zijn met de uitvoering op technisch, veiligheid of ander gebied Zelfstandig verkrijgen en doornemen van de nodige (kritische) procedures en protocollen Overleggen met de werkvoorbereider wanneer het werk uitgevoerd kan worden Ervoor zorgen dat de juiste vergunning(en) worden aangevraagd Checken of alle machines en gereedschappen beschikbaar en in orde zijn Uitvoeren alle werkzaamheden volgens de geldende procedures en gebruik checklist Communicatie met de klant over voortgang werk Uitvoeren kwaliteitscontrole Completeren van de benodigde informatie ten behoeve van documenting en history updating (mains / engineering files etc).

Je profiel

MBO-4 niveau of gelijkwaardig Minimaal 5 jaar ervaringin een soortgelijke functie op een (petro)chemische fabriek Zelfstandig Neemt zelf beslissingen ten aanzien van reparatieproblemen VCA-VOL Doorlopende functie voor lange termijn

Wat bieden we

Wij bieden een competitief arbeidsvoorwaardenpakket waarbij flexibel kan worden omgegaan met componenten als leasewagen, extra vakantiedagen, projecttoeslag etc.

U kunt betaald worden via onze Nederlandse of Belgische loonlijst.

Ook ZZP is een optie.

Klik om een open sollicitatie in te vullen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier