Digital Copy Specialist Schadeverzekeringen
Achmea
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Over deze vacature

We hebben al meer dan 100 jaar ervaring in verzekeren. Op het gebied van schade, financiële diensten en pensioenen. Werken aan oplossingen.

Dat is wat we doen. Zodat onze klanten er niet alleen voor staan en wij ze bieden wat zij nodig hebben bij autopech of als klushulp.

Als copy-specialist help jij onze klanten inzicht te geven in hun situatie en help je hen passende oplossingen te vinden.

Passende oplossingen voor nu, maar ook voor morgen en volgend jaar. Door je in de klant te verplaatsen geef jij hen een optimale ervaring. Jouw uitdagingen?

 • Je vertaalt proposities naar concrete communicatie en content, zoals Q&A’s, webcontent en redactionele content voor ons (online) magazine.
 • Lastige zaken maak je hiermee duidelijk en helder.

 • Je maakt communicatie op basis van briefings van de communicatie specialist en / of online marketeer en je maakt contentbomen.
 • Je maakt en verbetert ook productpagina’s en teksten in de funnel voor schadeverzekeringen op basis van klantervaringen.

  Al jouw communicatie is natuurlijk SEO-proof.

 • Je werkt vooral veel samen : met de collega’s die het online magazine maken, je ondersteunt de webmaster bij het plaatsen van de goedgekeurde content en je denkt mee over animaties, infographics, videographics en interactieve tools.
 • Jouw afdeling

  Klant Zijn bij Centraal Beheer

  Je maakt onderdeel uit van de Vakgroep Merk, Marktcommunicatie & Digital bij Centraal Beheer Particulieren en bent straks werkzaam binnen het customer journey scrumteam Klantzijn voor het Business Team Financiële Diensten.

  Je werkt samen met online marketeers, user experience specialisten, ontwikkelaars, designers, markt- en campagnemanagers en andere communicatie / copyspecialisten.

  We zijn een hechte club van professionals. We volgen de ontwikkelingen die onze klanten raken. En hebben het lef om daar vorm aan te geven.

  De klant staat écht in het hart van alles wat we doen. Samen creëren we oplossingen voor vandaag én morgen.

  Plezier in het werk vinden we belangrijk. Samenwerken is essentieel. Net als kennis delen en elkaar helpen en inspireren.

  Er is ruimte voor eigen inbreng van iedereen. We kennen geen traditionele hiërarchische organisatiestructuur, sterker nog : we dagen elkaar graag uit tijdens een boswandeling rond ons kantoor in Apeldoorn. Jouw achtergrond

  Wat jou uniek maakt als Digital Copy Specialist Schadeverzekeringen

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO communicatie opleiding, aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een online omgeving.
 • Daar heb je ervaring opgedaan met copy, content en digitale communicatie. Is dat een financiële dienstverlener? Dat is helemaal top!

 • Je hebt kennis van sparen, beleggen en financiële producten, waardoor je deze complexe dingen graag makkelijk maakt. Je begrijpt wat deze klanten bezig houdt en je snapt welke informatie zij nodig hebben om belangrijke beslissingen te maken.
 • Je kan SEO gericht schrijven en denkt altijd vanuit de klant. Alles wat jij doet is service verhogend. Je volgt daarom graag digitale trends, want zo blijven we klantrelevant.
 • We zien jouw vlotte pen graag terug in je motivatiebrief!

  360 graden

  Kijk eens rond in Apeldoorn

  Wat wij bieden

  Een functie voor 36 uur per week in Apeldoorn bij de meest klantvriendelijke verzekeraar! Dit doe je in een informele werksfeer waarin je optimaal kan groeien, door o.

  a. opleidingen, trainingen en cursussen. De salarisrange loopt van €3308,- tot €4604,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl.

  eindejaarsuitkering en vakantiegeld). Daarnaast krijg je :

 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen.
 • Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen.

 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren te werken, afhankelijk van je aantal werkuren;
 • Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en korting op onze schade-, zorg-, en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
 • 100 jaar ervaring
 • Oeps, schade? Even Apeldoorn bellen’!

  Altijd klantrelevant

  Daar winnen we zelfs awards mee

  Multidisciplinair

  Meer succes door expertise te bundelen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier