Monteur Werktuigbouwkunde – HOMIJ Ittervoort
VolkerWessels
Ittervoort, NL
5 dagen geleden

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Monteur zorg je voor het installeren van technische installaties. Dit doe je volgens opgegeven specificaties en planning en met veel aandacht voor veiligheid.

Natuurlijk mag je als Monteur rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer.

Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op.

Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje.

We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Monteur bij ons team. Want dan pastjouwDNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je veiligheidsbewust en flexibel bent.

Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes :

 • Relevante mbo-opleiding werktuigbouwkunde.
 • VCA-basis (of bereid dit z.s.m. te behalen).
 • Enkele jaren ervaring als monteur in utiliteitsbouw.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier