Orthoptist
Treant Zorggroep
Emmen
4 dagen geleden

De functie

Goed zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij Treant zien we veel kinderen en volwassenen met oogklachten zoals scheelzien en verminderd zicht.

Gelukkig hebben zij in veel gevallen baat bij een niet-chirurgische behandeling. We zijn op zoek naar een orthoptist die hen die behandeling kan geven.

Het gaat om een zelfstandige en uitdagende functie met voldoende aanbod van complexe gevallen : want bij Treant verlenen we oogzorg in de volle breedte, inclusief strabismusoperaties.

Daarnaast begeleid je stagiaires en artsen in opleiding. Samen bepalen we het het aantal uren dat je gaat werken.

Het team

Je gaat werken in een dynamische en goed geoutilleerde praktijk, in een plezierige werkomgeving met enthousiaste en vooruitstrevende collega's.

Er wordt intensief samengewerkt met verschillende gespecialiseerde paramedici (TOA, optometrist, orthopstist en physician assistent) en oogartsen.

De sfeer op de werkvloer is prettig : korte lijnen en altijd ruimte voor humor. Je werkt voornamelijk op de locaties Refaja in Stadskanaal en locatie Scheper in Emmen.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste en gediplomeerde orthoptist of bijna klaar met je opleiding. Je bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed inschatten wanneer overleg met een oogarts nodig is.

Je kunt een behandelplan opstellen voor een strabismusoperatie en bent bekend met de aanpak van myopisatie beheersing. Het samenwerken met collega’s en medewerkers van andere disciplines gaat je goed af.

Je bent communicatief vaardig en interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt mee over hoe we die ontwikkelingen binnen onze afdeling kunnen toepassen.

Daarnaast herken je je in onze kernwaarden : Toegewijd, Innovatief en Samen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier