Begeleider wonen in de wijk Gemert, De Haag
ORO
Gemert
4 dagen geleden

Begeleider wonen in de wijk Gemert, De Haag

Zo zorg jij voor geluk

Niet de oplossing willen zijn of hebben voor cliënten, maar hen juist aanmoedigen om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen! Jij werkt vanuit de methodiek supportgericht werken en jij bent dé begeleider die een cliënt zelfvertrouwen geeft.

En in dat zelfvertrouwen zit voor onze cliënten geluk!

Als begeleider in de woning aan De Haag in Gemert draag jij actief bij aan het geluk van mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Je begeleidt en biedt ondersteuning aan 5 cliënten in de leeftijd tussen de 21 en 63 jaar. Cliënten met allen een eigen leven, eigen behoeftes en een eigen verhaal.

Iedereen doet op zijn eigen manier mee in de maatschappij; De één werkt bij een eetrestaurant genaamd 'Lekker Bijzonder', een ander bezoekt overdag een zorgboerderij in Heeswijk, en nog een ander gaat in haar vrije tijd zwemmen bij Fitland.

Er zijn regelmatig logeerweekendjes bij ouders, wat in goed overleg wordt georganiseerd. Er is een warm contact met familieleden.

De dynamiek en het meebewegen met datgene wat de cliënt gelukkig maakt, maken deze locatie een fijne woon- en werkomgeving.

En door jouw begeleiding kunnen cliënten zo zelfstandig mogelijk leven. Zowel bij hen, hun familie en bij jou levert dat zelfvertrouwen en een grote glimlach op!

Deze talenten breng jij mee

Een gezellig huishouden waar iedereen zichzelf kan zijn , dat is waar jij iedere dag weer voor zorgt met jouw enthousiaste en warme persoonlijkheid .

En door de wisselende groepssamenstelling is dat soms best dynamisch en kan dat soms wel eens botsen. Jij gaat dat niet uit de weg en weet deze onderlinge groepsinteractie goed te begeleiden .

Jij weet hoe belangrijk het voor cliënten is dat zij zelf keuzes maken, van klein tot groot. Cliënten ervaren structuur en duidelijkheid bij jou, zodat ze overzicht houden over hun eigen leven en hierin zelf regie kunnen nemen.

Samen met de cliënt zorg je dat hij een plek binnen de maatschappij in kan nemen. Dat kan gaan van het opbouwen van sociale relaties in huis, behouden van contacten met familie tot sporten bij de voetbalclub in de buurt.

En zo draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan.

En daarnaast neem jij natuurlijk kennis en vaardigheden rondom de dagelijkse zorg mee . Zo stuur je de één proactief aan, neem je bij de ander (een deel van) de zorg over en heeft een andere cliënt bijvoorbeeld extra ondersteuning nodig rondom zijn diabetes.

En tot slot heb je een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 of hbo-opleiding .

Zo waarderen wij jou

 • Een baan van 20 uur per week waarbij je werktijden varieren van maandag tot en met vrijdag van 7 : 00 uur tot 10 : 30 uur en van 15 : 45 uur tot 22 : 00 uur (overdag gaan de cliënten naar een dagbestedingscentrum) en in het weekend van 7 : 30 uur tot 22 : 00 uur.
 • onregelmatig & tijdens weekend- en feestdagen);
 • Een salaris in FWG 35 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken en de benodigde verpleegtechnische handelingen)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier