Leerling keukenmonteur / montage medewerker
Artiflex
Oud Gastel, NL
8 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Voor deze vacature leerling keukenmonteur in Oud Gastel bieden wij een unieke kans om een specialistisch vak te leren. Je wordt namelijk in 2 tot 3 jaar intern opgeleid tot volwaardig keukenmonteur .

Je komt terecht in een leuke club waar iedereen normaal met elkaar omgaat, tegen een grapje kan en er ook ruimte is om fouten te maken.

Daar leer je tenslotte het meeste van!

Je gaat met een ervaren keukenmonteur op pad die je stap voor stap leert hoe je de mooiste keukens bij particulieren, bedrijven en nieuwbouwprojecten plaatst.

Je denkt mee in hoe je dingen het beste aanpakt, probeert zelf iets uit of pakt het boekje erbij wanneer je het even niet weet.

Spelenderwijs leer je iedere dag iets bij, van het monteren van een deurtje en zagen van een keukenblad tot het inbouwen van een koelkast of plaatsen van een Quooker-kraan.

Alles komt voorbij! Kom jij er gaandeweg achter dat je je liever specialiseert in het plaatsen van apparatuur of het repareren hiervan?

Dan zijn hier ook mogelijkheden in!

De werktijden zijn afhankelijk van de planning. Vaak sta je tussen 7 en 8 bij de klant en ben je rond 3 of half 4 weer klaar.

Daarnaast bieden we een mooi startsalaris van € 1800 tot € 2200 bruto per maand met zicht op groei!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier