CNC Kanter
Metaalkanjers
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Wat is je uitdaging als CNC Kanter?

Het team Parts produceert onderdelen voor de teams Productie en Projecten of worden direct aan de klant geleverd. Jouw rol is om samen met jouw collega’s uit het team Parts dagelijks de producten met hoge kwaliteit en service te produceren, waar de nadruk van jouw werk zal liggen op het kantwerk.

Onze opdrachtgever is druk bezig met de invoering van QRM (Quick Response Manufacturing) waardoor elk team verantwoordelijk is voor haar eigen resultaat.

Gevolg hiervan is dat iedereen binnen het team meerdere functies uit kan voeren, administratief en in de productie, zodat de continuïteit gewaarborgd is.

Dit betekent voor jou dat we structureel tijd vrijmaken om jou de taken te leren waar, buiten het kanten, jouw ambities liggen.

Wat wordt je geboden?

Onze opdrachtgever biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen.

Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. De hoogte van het salaris is absoluut marktconform.

Aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijf (kleinmetaal), heeft een gunstige pensioenregeling en onder andere collectieve verzekeringen.

Wat breng je mee als CNC Kanter?

 • CNC kantervaring : goed ruimtelijk inzicht, zelfstandig programmeren. Een product van tekening tot realisatie verwezenlijken;
 • Technisch inzicht en goede werkhouding;
 • Goed in een team kunnen functioneren;
 • Bereid te werken in flexibele diensten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Opleidingsniveau MBO of VMBO met ervaring.
 • Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van eenvoudige en complexe lasconstructies in zowel prototypes als kleine series. CNC Kanter

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier