Medewerker Hulp bij Huishouden Goes
Lelie zorggroep
Goes, Netherlands
8 uur geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

voor meer informatie over Curadomi Goes.

Dit is wat je gaat doen

Weet jij hoe belangrijk je bent? Er zijn cliënten die jouw hulp hard nodig hebben!Ze kunnen zelf het huishoudelijk werk niet of niet meer volledig uitvoeren.

Jij helpt hen daarbij.Je stemt af met de cliënt wat er gedaan moet worden en toont hierin initiatief. Afspraken worden vastgelegd in een (zorg)plan, hierdoor weet je wat er van je verwacht wordt.

Je rapporteert je gewerkte uren en draagt zorg voor een correcte afhandeling hierin.Persoonlijke aandacht is minstens zo belangrijk en signaleren hoe het met iemand gaat doe je ook!

Dit verwachten wij van jou

Je houdt van een schoon en opgeruimd huis! Zelfstandig kunnen werken en ervaring met het verlenen van huishoudelijke hulp in thuissituaties is een pré.

Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Je bent woonachtig in Goes of omstreken.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier