Lead Mechanical en Piping Engineer
Oil & Petrochemical
Noord-Brabant, Eindhoven
1 dag geleden

Lead Mechanical en Piping EngineerLocatie : Eindhoven of Elsloo Wat houdt deze functie in?Als Lead Mechanical & Piping Engineer ben je onderdeel van de projecten organisatie en neem je het voortouw nemen in studies, het ontwerpen en specificeren van piping en equipment voor procesinstallaties.

Je bent een van de pijlers van de Mechanical & Piping afdeling op ons kantoor in Eindhoven of Elsloo. Samen met je engineers zorg je voor een goed piping pakket bestaande uit appendages, tekeningen, piping lay-outs, isometrics enz.

Degelijke equipment specificatiesJe voert survey- en meetactiviteiten uit of laat deze uitvoeren;Je werkt aan projecten in zowel concept-, basic als detailed engineering.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van pakketten zoals E3D / PDMS of Plant 3D.Naast de kwaliteit van het werk ben je verantwoordelijk voor het uren budget en de voortgang van je discipline.

Voor je vakgebied ben je het aanspreekpunt van zowel de Project Managers als ook de klant. Wat heb jij te bieden?Je hebt een hbo / wo-titel op zak in Werktuigbouwkunde of Industrial Engineering en affiniteit met de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie.

Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.Je bent resultaatgericht op het detailniveau terwijl je tegelijkertijd een overzicht hebt van al je team activiteiten.

Je bent er trots op om je kennis en ervaring te delen met je collega's. Je denkt ook mee buiten de kaders van je discipline.

Je hebt overtuigingskracht en motiveert je omgeving om het maximale uit zichzelf te halen om zodoende de klant waar voor zijn geld te geven.

Je weet hoe je concept-, basic- en detailengineering moet uitvoeren. Je bent bekend met de PED.Ervaring met 3D piping ontwerpsoftware Plant 3D en PDMS / E3D is vereist.

Kennis van hygiënisch ontwerp is sterke pré.Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels. Wat bieden wij jou?Een leuke organisatie, volop in ontwikkeling in smart engineering met een jong en toegankelijk managementteam, waarbij continu kansen krijgt je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant.Een salaris tussen de € 4.500,- en € 6.

000,-, bruto per maand, o.b.v. fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring.8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.Een bonussysteem, afhankelijk van je eigen beoordeling en de bedrijfsresultaten.

Het ligt gemiddeld tussen de 4% en 8% over je bruto jaarsalaris.29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat.

Flexibele werktijden.Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.Persoonlijke en vaktechnische coaching.38969

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier