Opgave Aanjager
Antea Group
Oosterhout
5 dagen geleden

Werkgebied : Strategie Locatie : DeventerAlmereOosterhoutCapelle a / d IJsselHeerenveen

We staan als maatschappij voor groot aantal opgaven die allemaal binnen dezelfde vierkante kilometer moeten worden uitgevoerd.

Bij Antea Group is het onze missie om dit voor elkaar te krijgen en de wereld iedere dag een stukje mooier te maken. Elke opgave raakt mensen, organisaties en belangen.

Een succesvolle transitie vraagt naast inhoudelijke kennis ook om expertise over hoe je projecten en organisaties (in)richt, besluitvorming voor elkaar krijgt en concrete resultaten boekt.

Hoe vergroot je draagvlak voor plannen, hoe verbind je betrokkenen en hoe werk je in een wirwar van belangen toch effectief samen?

Onze adviseurs zijn hierin helemaal thuis en maken gebruik van de nieuwste inzichten en technieken om doelen succesvol te realiseren.

Onze adviseurs

Klinkt dat breed en vaag? Misschien heb je gelijk. Want onze adviseurs zijn generalisten. Die snappen wat verandering doet binnen een organisatie met de mens, cultuur en samenwerking.

Daarnaast weten ze welk leiderschap het vraagt, wat bestuurders nodig hebben en hoe zij oplossingen kunnen vinden voor maatschappelijke opgaven.

Dat duiden en kunnen vertalen naar effectieve plannen, processen en samenwerking vraagt niet om een kunstje maar om een hele gereedschapskist.

Het werk

Nog steeds niet concreet genoeg? Oke. Bij ons begeleid je de Provincie in het opstellen van een visie voor bijvoorbeeld de stikstofopgave en natuurontwikkeling.

Of je schrijft participatiebeleid voor talloze gemeenten. Je loodst de projectontwikkelaar door een woud van mondige stakeholders met een strak participatieplan en gave tools.

Je kunt ook dagvoorzitter zijn van een bijeenkomst van een bedrijf met een veranderopgave en sterk management. En anders begeleid je de evaluatie van een complex proces bij een ministerie, met tientallen interviews en intensieve gesprekken.

Of je traint alle projectmanagers van een waterschap in groepsdynamica en de onderstroom. En als je daar even geen zin in hebt, dan ga je samen met universiteiten, startups en marketingbureaus op zoek naar de mogelijkheden om met algoritmes en Artificiele Intelligentie de routine uit ons werk te halen.

Wat vragen we van jou?

Dat je van al die mogelijkheden blij wordt. Dat je de taal van onze klanten spreekt, van bestuurskamer tot werkvloer. Dat je wilt leren en je hard wilt maken voor de wereld van morgen, maar ook snapt dat het soms met kleine stapjes gaat.

Dat je een netwerker bent, een generalist die relaties legt en onderhoudt. Die complexe materie lekker simpel en begrijpelijk kan maken voor iedereen.

En het hele proces overziet, van visie en strategie tot acties en oplossingen. Kortom, een echte consultant met de 'zie een klus, pak 'm aan' houding.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je lol hebt in je werk. Daarom zoeken we samen met jou naar de best passende opdrachten, inhoudelijke uitdaging en ruimte voor ontwikkeling, zowel inhoudelijk als persoonlijk.

Natuurlijk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden die je bovendien naar je eigen wensen en behoeften kunt aanpassen. Een informele bedrijfscultuur zorgt dat je snel een netwerk hebt opgebouwd binnen het bedrijf, waarmee je niet alleen je inhoudelijke kennis in no-time verdubbelt, maar ook je eigen koers uit zet.

Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Bij Antea Group krijg ik de ruimte om mijn eigen pad te kiezen en word ik gestimuleerd om uit mijn comfort-zone te stappen." Mirle van Huet

Je neemt een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties en helpt de klant met frisse ideeen vanuit je onafhankelijke positie als adviseur." Rens Raats

Als ik een goed idee heb mag ik het uitvoeren! Ik krijg de vrijheid om zelf te ondernemen en innoveren." Jesse Stammers

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier