Administratief Medewerker met juridische kennis gezocht in Hoofddorp
YoungCapital
Hoofddorp, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als Administratief Medewerker ben je ondersteunend aan de afdeling Backoffice. De opdrachtgever is een non-profit organisatie op het gebied van auteursrechten.

Jouw werk bestaat in grote lijnen uit twee kerntaken : administratie en klantcontact.

Op het gebied van administratie ben jij bezig met het controleren van digitale leeromgevingen van onderwijsinstellingen. Je gaat na of er wellicht auteursrechtelijk beschermd materiaal is gepubliceerd, waar nog geen vergoeding voor is betaald.

Ook lever je ondersteuning bij het verwerken van vergoedingen die wel zijn betaald. Key hierbij is dat je nauwkeurig werkt, je prima een dag lang dezelfde werkzaamheden kunt uitvoeren en dat je bestand bent tegen een redelijke werkvoorraad

Het klantcontact bestaat vooral uit het telefonisch en schriftelijk beantwoorden van klantvragen (bijv. de behandeling van servicevragen en het aannemen van inkomende telefoontjes).

Zoals je je kunt voorstellen is het dus belangrijk dat je je duidelijk kunt uitdrukken in woord en schrift. Je blijft ten alle tijden klantvriendelijk.

En dat is nog best een uitdaging, want soms krijg je klanten aan de telefoon die onwijs boos zijn.

Herken jij jezelf hierin? Kijk dan snel wat wij jou als Adminstratief Medewerker te bieden hebben!

Functieeisen

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je hebt juridische kennis of je hebt hier interesse in.
 • Je houdt altijd je hoofd koel.
 • Je Nederlands is foutloos, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt ervaring op administratief gebied.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie als Adminstratief Medewerker, tot tenminste het einde van het jaar.
 • Een mooi salaris van €2100,- bruto per maand (o.b.v. 38 uur).
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding (maximaal €175 euro per maand).
 • Een veelzijdige functie in een informele organisatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier