Onderwijsassistent A Speciaal Onderwijs
Koninklijke Kentalis
Apeldoorn, Gelderland, NL
6 dagen geleden

Wat ga jij doen?

In afstemming met de leerkracht begeleid je de leerlingen (groep 1 tot en met 4) en bied je onderwijsondersteuning. Daarbij stem jij jouw aanpak af op de talenten, mogelijkheden en situatie van iedere individuele leerling.

Dit zijn jouw belangrijkste werkzaamheden :

 • Je geeft begeleiding bij het inoefenen van lesstof en / of vaardigheden. Dit doe je één op één, of in subgroepen;
 • Waar nodig bied je leerlingen dagelijkse zorg en ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen;
 • Jij levert een bijdrage aan de organisatie van school- en onderwijsactiviteiten.
 • Je komt te werken bij de dr. P.C.M. Bosschool, een school met 3 locaties en in totaal ongeveer 100 collega’s en 240 leerlingen met een cluster 2 indicatie.

  Je start op locatie Apeldoorn met een enthousiast team van circa 10 collega’s, die les geven aan circa 25 leerlingen. Omdat we kleinschalig zijn, pakken we veel gezamenlijk op.

  Zo organiseren we met z’n allen de pauzemomenten, het schoonmaken van het keukentje en vervangen we elkaar bij ziekte waardoor je soms voor een andere groep staat.

  We zijn een school in school , wat betekent dat we in het gebouw van een reguliere basisschool gehuisvest zijn. We hebben ook met deze collega’s korte lijntjes en organiseren bijvoorbeeld gezamenlijk het Sinterklaasfeest.

  Door de grootte van Kentalis heb je het voordeel van vele ontwikkelmogelijkheden en een groot opleidingsaanbod, anderzijds is iedere locatie relatief klein waardoor je je collega’s snel leert kennen.

  Kentalis in het kort

  Als landelijke expertise organisatie is Kentalis er voor mensen die een of hebben of die of zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben.

  Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

  Wij bieden jou :

  Een goede start bij Kentalis vinden we belangrijk. Daarom word je ingewerkt door een ervaren collega en krijg je toegang tot de introductie-app.

  Daarnaast is er veel aandacht voor jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld omdat we je opleidingen aanbieden waardoor je kunt groeien. Ook bieden we :

 • Een bruto maandsalaris van €1.715,- tot €2.434,- (schaal 4) bij een volledige werkweek van 40 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs;
 • Een arbeidsovereenkomst tot 1 augustus 2022, met uitzicht op onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Een dienstverband van 16 uur per week. Jouw vaste werkdagen zijn donderdag en vrijdag;
 • Extra’s zoals een eindejaarsuitkering van 6,3% en een aanvullende eindejaarsuitkering OOP van €1219,30. En daarnaast de jaarlijkse €200,- die je ontvangt ter gelegenheid van de Dag van de Leraar.
 • Dit alles naar rato bij een parttime dienstverband;
 • Goede pensioenregeling bij ABP en vakantiegeld;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?
 • Wie ben jij?

  Voor onze leerlingen is het belangrijk dat je met geduld kunt achterhalen wat het kind wil communiceren. En dat je je woorden en zinnen aanpast op het taalniveau van het kind.

  Je gaat voor de ontwikkeling van het kind en van jezelf. Je kent jezelf goed en kunt op jezelf reflecteren. Daarbij neem je mee :

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding, zoals Onderwijsassistent of SPW;
 • Je beheerst Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG) of ben je enthousiast dit te leren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier