Wmo consulent
Maandag
Arnhem, Netherlands
2 dagen geleden

Over de functie

Als Wmo consulent is geen dag hetzelfde! Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen en indiceren van hulpvragen. De hulpvragen die je als consulent behandeld kunnen gaan over vervoer, woonbegeleiding, hulp in de huishouding of bijvoorbeeld over de aanvraag van een traplift.

De gemeente heeft een brede verantwoordelijkheid om de zelfredzaamheid of participatie van de burger en zijn of haar sociale netwerk te vergroten.

Het idee van de Wmo is dat iedereen mee doet in de maatschappij.

Jouw takenpakket als consulent is heel gevarieerd. Het ene moment ben je onderweg naar een cliënt, en op een ander moment ben je druk bezig met het schrijven van het ondersteuningsplan.

Het is jouw taak om de hulpvraag helder te krijgen. Op basis van de huisbezoeken stel je indicaties en maak je een rapportage.

Met jouw gesprekstechnieken, ervaring en kennis van de wet- en regelgeving rondom de Wmo kun jij achterhalen of het nodig is dat de gemeente hulp biedt.

Het uitgangspunt van een Wmo consulent is namelijk dat de gemeente enkel hulp biedt wanneer dit echt nodig is.

Verder heb jij..

 • Minimaal een half jaar ervaring als Wmo consulent (harde eis)
 • Jouw kennis wat betreft de Wmo up-to-date
 • Een afgeronde HBO-opleiding
 • Ervaring met het systeem Suite (pré)
 • Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct!

  Functie eisen

 • Je bent analytisch en communicatief vaardig
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Over het bedrijf

  Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.

  Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier