CE dag of nacht chauffeur bloemen en planten Naaldwijk - Naaldwijk
Transport People
Naaldwijk, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij werken bij de grootste bloemen en planten distributeur? Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur en vind je het leuk om bij allerlei tuinders te komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een dag- of nacht chauffeur :

CE dag of nacht chauffeur bloemen en planten Naaldwijk

Wij zijn op zoek naar een CE chauffeur bloemen en planten die diverse ophaal- en pendelwerkzaamheden uit zal gaan voeren.

Je dag begint tussen 06.00 en 08.00 uur met het ophalen van bloemen en planten bij diverse tuinders en kwekers in het Westland.

Afhankelijk van de drukte, het aantal adressen en je eigen snelheid doe je één of meerdere ritten per dag en ben je tussen 16.

00 en 18.00 uur klaar. Als nacht chauffeur start je om 18.00 uur en ben je tussen 03.00 uur en 05.00 uur klaar.

De klanten zitten vaak op smalle laantjes waar je goed moet kunnen manoeuvreren met de trekker met oplegger, zonder het overzicht en de veiligheid uit het oog te verliezen.

Functie-eisen :

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt je CE rijbewijs + code 95;
 • Je hebt ervaring als chauffeur met trekker en oplegger.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Transport People is de snelweg naar jouw droombaan. Hoe snel? Dat hangt van jou af. Want jij moet ons wel even laten weten dat je onze hulp kunt gebruiken.

  Maar als je dat gedaan hebt, gaan wij heel snel voor je aan de slag. Dat begint met een leuk gesprek waarin we alles van je willen weten.

  Pas dán kunnen we echt iets voor jou betekenen. Bel je ons?We hebben er een rekensommetje op los gelaten en kwamen er niet helemaal uit, maar we weten wel dat je heeeeel veel uren van je leven op de werkvloer doorbrengt.

  Leuk werk is daarom ontzettend belangrijk. Een enthousiaste medewerker is goud waard. En daarom willen we jou op de beste plek krijgen.

  Zodat jij gelukkig en blij kunt zijn en de opdrachtgever ook!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier