Psychiater
Laurentius Ziekenhuis
Roermond, Limburg, NL
8 uur geleden

Ben jij in staat om vanuit verschillende rollen een bijdrage te leveren aan de huidige maar ook de toekomstige psychiatrische zorg?

Dan ben jij onze nieuwe psychiater. Vacaturenummer 21-200 , 0,8 fte Wie ben jij? Als psychiater houd je je bezig met het stellen van indicaties en het maken van behandelplannen.

Daarnaast houd je je bezig met de behandeling van patiënten binnen een multidisciplinair team. Je geeft supervisie en neemt deel aan opleidingsactiviteiten.

Je zorgt voor een actieve bijdrage aan het zorgbeleid en herstel- ondersteunend behandelen. Ook houd jij je bezig met het onderhouden van externe en interne contacten.

De PAAZ en de ziekenhuispsychiaters zijn gemakkelijk toegankelijk. Er zijn directe korte lijnen met specialisten in het ziekenhuis, huisartsen en andere verwijzers.

De eerste opvang van patiënten gebeurt altijd via de psychiater; hij / zij staat aan de poort’, in de vorm van een eerste consult maar ook bij binnenkomst van patiënten via de SEH, de polikliniek, de deeltijdbehandeling en bij een klinische opname.

De psychiater volgt de patiënt en is eindverantwoordelijk voor de duur van de gehele behandeling en zorgt voor naadloze overgangen.

De PAAZ kent zowel inhoudelijk als organisatorisch een sterk samenhang en waarborgt de continuïteit tussen consult, de poli, deeltijdbehandeling en kliniek.

Jouw nieuwe werkplek De poli psychiatrie is onderdeel van de PAAZ en de kliniek beschikt momenteel over een open en een gesloten unit.

Daarbij zijn er deeltijd behandelingsplaatsen en ook vindt er consultatie plaats. Op de PAAZ zijn verschillende disciplines werkzaam zoals verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, artsen in opleiding, therapeuten, verpleegkundig specialist en SPV.

Dit maakt deze afdeling dynamisch met een breed scala aan behandelingen. De PAAZ afdeling is in transitie naar een MPU afdeling.

Het streven is om dat in 2025 te hebben gerealiseerd. Er zijn vergevorderde plannen voor nieuwbouw, waarbij een deel van de bedden wordt ingericht als MPU in samenwerking met somatische specialismen in het algemeen ziekenhuis.

Het andere deel van de bedden blijft een regionale sociaal-psychiatrische en acute opnamefunctie vervullen. Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding tot en ingeschreven als psychiater in het BIG en het MSRC;
 • De voorkeur gaat uit naar een generalist met interesse in / affiniteit met de ziekenhuispsychiatrie;
 • Bereid samen te bouwen aan een nieuwe MPU. Wat krijg je daarvoor terug? Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is.
 • Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als psychiater. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met zicht op vast dienstverband.

  De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van kennis en ervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier