Project Inkoper
Edison Projectmanagement B.V.
Waddinxveen, NL
1 dag geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Project Inkoper

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen voor de machines en apparatuur.

Je houdt je bezig met het opstellen en opvolgen van offerte-aanvragen. Je kiest de leverancier op basis van kwaliteit en technische eisen.

Je plaatst inkooporder en voert daarbij ook de nodige onderhandelingen. Tevens controleer je de orderbevestigingen. Ook ben jij verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de afhandeling van boeteclausules en schade-claims.

Daarnaast assisteer jij bij het voorraad beheer en de voorraad tellingen. Ten slotte, houd jij diverse bestanden bij en zorg je voor leveranciersbeoordelingen.

Functie eisen Project Inkoper

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde;
 • Een aanvullende opleiding als Technische Bedrijfskunde is een pré;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als inkoper.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier