Calculator/Werkvoorbereider Vastgoedzorg – Amsterdam
Flextra
Amsterdam
2 dagen geleden

Calculator / WerkvoorbereiderVastgoedzorg Amsterdam

Jij als calculator / werkvoorbereider, wilt vast werk tegen een uitstekend salaris en pensioen. Natuurlijk zoek jij mooie uitdagende projecten, waar jij door jouw expertise de projecten uitstekend voorbereid en in goed overleg overlevert aan de projectleider.

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om een auto van de zaak gaat, om mooie professionele werkkleding, een hypotheek, doorleren, bijscholing, jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere werkvoorbereider en calculator vacatures en welkom bij De Flextra-Groep. De grootste en beste werkgever in de vastgoedzorg van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld.

De reviews van onze werkvoorbereiders en calculators op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Wat jij als ervaren werkvoorbereidergaat uitvoeren :

Vanzelfsprekend kan jij : aanvragen van klanten beoordelen, zorg je voor de inkopen en voorbereiding van de projecten. Ook verzorg jij opnames en vraag je offertes op onderaannemers en leveranciers.

Jij bepaalt de kostprijs en werkt de calculatie uit van het planmatig onderhoud, de energetische projecten en het schilderwerk (kozijnvervanging, glas, houtrotsanering).

Deze vertaal jij in een nauwkeurige werkbegroting en planning. Jij bent per project verantwoordelijk voor de financiële / budgettaire verslaglegging, projectadministratie, coördinatie en nacalculatie.

Je beschiktover MBO+ werk- en denkniveau, hebt minimaal 2 jaar ervaring met eensoortgelijke functie bij een schildersbedrijf of aannemer in de vastgoedzorg.

Jij bent stressbestendig en klantgericht, analytisch, resultaatgericht, digitaalvaardig, probleemoplossend, en hebt een professionele werkhouding.

Jij bentflexibel inzetbaar. Er wordt van jou verwacht dat jij een echte teamplayerbent, maar ook volledig zelfstandig kunt werken.

Ook heb jij bij voorkeur ervaring met het gebruik van Gildeof Handsoft Pro of ben jij bereid dit programma te leren.

Aangezienhet werk in de omgeving van Amsterdam is, zouden wij het erg prettig vinden alsje ook in de buurt woont. Bijvoorbeeld in de regio van Haarlem, Almere,Hoofddorp, Amstelveen of Aalsmeer.

Flextra biedt :

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Eventueeleen bedrijfsauto

Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 3.000 en de € 5.000 brutoper maand afhankelijk van opleiding en ervaring

garantie op een stipte uitbetaling van salaris

bijziekte een persoonlijkecoaching door professioneletherapeuten

eenzeer prettige envriendelijke werksfeer

Een fulltime dienstverband van 40 uur perweek

Herken jij je in deze vacaturetekst en sta jijopen voor deze mooie nieuwe uitdagende functie bij een vooruitstrevend eninnovatief Vastgoedzorgbedrijf?

Reageer dan direct en wij doen je een niet te weigerenvoorstel!

Referentie : Flextra Vastgoedzorg 255708747

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier