Orthese Adviseur
Welzorg
Oldenzaal, NL
4 dagen geleden

Jouw baan

Je helpt mensen met een functiebeperking zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Je doet dit d.m.v. het maken van houdingsafdrukken ten behoeve van het maken van individuele zitvoorzieningen (orthesen) je adviseert bij het selecteren van revalidatie-

en mobiliteitshulpmiddelen. Je begeleid het productie en aflevertraject. Je vertaalt de individuele functiebeperkingen van een klant naar een technisch en commercieel haalbare oplossing.

Hiervoor voer je overleg met de gebruiker, de opdrachtgevers en onze eigen specialisten.

Jouw profiel

Je bent een creatieve techneut die van mensen houdt, je hebt een groot inlevingsvermogen met affiniteit voor de doelgroep.

Je hebt een opleiding op MBO / HBO- niveau en beschikt over goede adviserende, communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling.

Ervaring in de revalidatietechniek is een pré.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Welzorg is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden.

De werksfeer bij Welzorg is open en informeel en het werkklimaat dynamisch en inspirerend. Wij doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, welke functie je ook bekleedt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier