Docent Engels (2e graads)
Lyceum Kralingen
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Lyceum Kralingen (onderdeel van het schoolbestuurLMC) is een relatief jonge havo- / vwo school in Rotterdam (vlakbijmetrohalte Oostplein).

De school telt inmiddels ruim 430 leerlingenen groeit nog steeds. Lyceum Kralingen is dus een kleine,overzichtelijke school met fijne, betrokken collega’s, waar eengoede onderlinge sfeer heerst, waar je veel professionele ruimtekrijgt om het onderwijs op jouw manier in te vullen en waar veelextra’s voor de leerlingen wordt gedaan.

Profiel :

Van een docentop het Lyceum Kralingen mag meer verwacht worden dan hetplichtsgetrouw uitvoeren van de normjaartaak. De docent op hetLyceum Kralingen is bevlogen voor onderwijs, is betrokken bijzijn of haar leerlingen, is toegankelijk voor leerlingen en ouders,laat zien wie hij / zij is en weet dat er heel wat gevraagd wordt omde leerlingen van Lyceum Kralingen te geven wat nodig is,maar kan ook duidelijk aangeven waar de grenzen daarvan liggen.

Dedocent van Lyceum Kralingen is zich ervan bewust dat relatievoor prestatie komt.

Dekanidtaat :

 • Heeft een afgerondetweedegraads opleiding.
 • Kan lesgeven in een diversegrootstedelijke context.
 • Is in staat om voor deleerling een stimulerende leeromgeving te creëren ende leerling te enthousiasmeren en te motiveren.
 • Heeft het vermogen om metenthousiasme kennis en vaardigheden over te dragen aan deleerlingen.
 • Werktaan het vergroten van de self-efficacy bij de leerling.
 • Is resultaat endoelgericht.
 • De vacaturebetreft de onderbouw van havo / vwo. Het zijn met namehavoklassen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier