Teamleider Operations
SD Worx Staffing Solutions B.V.
Maastricht, NL
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Teamleider Operations a.i. worden bij Tata Steel te Maastricht ? Teamleider Operations a.i. worden in 3 ploegendiensten?

Reageer dan nu direct! ? 3000 - ? 4000 bruto p / m excl. toeslag.Voor onze relatie Tata Steel zijn wij op zoek naar een Teamleider Operations a.

i.. In de functie van Teamleider Operations a.i. zorg je voor de juiste inzet van mensen, machines en middelen en ben je verantwoordelijk voor het te behalen resultaat.

Hierbij zorg je voor een juiste instructie van en communicatie naar de medewerkers binnen jouw team. Je draagt zorg voor productie gerelateerde middelen en verricht de noodzakelijke administratieve handelingen en verwerkingen op het gebied van productie, kwaliteit en techniek.

Je stelt in overleg prioriteiten vast en bepaalt daarbij veelal zelf de aanpak. Als Teamleider fungeer je als de spil van de ploeg en draag je zorg voor de uitvoering van en het behalen van de targets van de business unit.

Je rapporteert direct aan de Manager Operations en werkt in 3 ploegen dienst. Er wordt van je verwacht dat je een proactieve houding hebt in het continue verbeteren van de performance van het bedrijf.

Je neemt initiatieven om mensen van verschillende disciplines met elkaar te verbinden. De klant staat centraal in alle aspecten van de functie en je draagt dit ook verder uit binnen de organisatie. Wat bieden wij?

 • Een fulltime baan in 3 ploegendienst ;* Een brutosalaris tussen ?3.000,- en ?4.000,- bruto per maand exclusief toeslagen;
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden (opbouw vakantiegeld, opbouw verlofdagen en kort verzuim en reiskostenvergoeding conform cao);
 • Volop opleidingsmogelijkheden;
 • Een schone werkomgeving met een prettige werksfeer;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier