Flexpool Verzorgende IG parttime
Startpeople
Purmerend, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben je flexibel inzetbaar en houd je van afwisseling en uitdaging? Wil je de beste zorg, aandacht en begeleiding leveren aan de cliënten op onze locaties?

En wil je zelf je rooster bepalen? Dan is onze flexpool ideaal!

Wij zijn op zoek naar een parttime Verzorgende IG ter versterking van onze flexpool in omgeving Purmerend.

In de functie van Verzorgende IG verricht je verpleegtechnische handelingen passend bij je functie. Je coördineert de zorg en onderhoudt contacten met familie en andere zorgverleners.

Je observeert, signaleert, rapporteert en zorgt voor een informatieoverdracht over de lichamelijke en geestelijke toestand van de cliënten.

In je rol als Verzorgende IG ben je een echte pionier en netwerker en heb je het vermogen om met en tussen verschillende partijen te kunnen schakelen.

Tevens stel je je klantgericht en dienstverlenend op en streef je naar de beste kwaliteit van zorgverlening.

Onze opdrachtgevers zijn organisaties in de ouderenzorg en thuiszorg. Binnen de ouderenzorg hebben we verschillende afdelingen waar somatische en / of psychogeriatrische zorg geleverd wordt en hebben we diverse locaties voor kleinschalig wonen waar cliënten met dementie wonen.

Voor de thuiszorg hebben we mogelijkheden om in aanleunwoningen te werken of kleine postcodegebieden waarbij je op de fiets de wijk in gaat.

De werkwijze is als volgt : na de inschrijving geef je in het plansysteem je beschikbaarheid door. Zodra bij ons diensten binnen komen, nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Jij besluit dan of je de dienst wel of niet wilt aannemen. Zo bepaal je dus altijd je eigen rooster!

In onze flexpool hebben we een groot aanbod van diensten en hebben we volop mogelijkheden om aan de slag te gaan bij verschillende locaties en doelgroepen in Noord-

Holland. Zo kun je extra uren werken naast je (vaste) baan, gezin of studie. Of denk aan tijdelijk werk, een bijbaan, vakantiewerk en / of weekendwerk.

Tegelijkertijd bouw je een interessant CV op en breid je je werkervaring en netwerk uit.

De locaties bevinden zich o.a. in Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Den Helder, Hoorn, Amsterdam, Haarlem en omliggende plaatsen.

Veel locaties zijn goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Wie ben je?

 • minimaal een diploma Verzorgende Niveau 3 (IG);
 • affiniteit met ouderenzorg, thuiszorg en / of gehandicaptenzorg;
 • beschikbaar voor locaties Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Den Helder, Hoorn, Amsterdam, Haarlem en / of omliggende plaatsen;
 • beschikbaar voor dag-, avond-, nacht- en / of weekenddiensten;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.
 • Over het bedrijf

  Al meer dan veertig jaar is Start People Medi Interim specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Dagelijks zetten wij ons vol energie, toewijding en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als relatiebouwer, matchmaker en specialist voor opdrachtgevers en professionals in de zorg-

  en welzijnssector. Van verpleegkundige tot laborant en van helpende tot groepsleider in de gehandicaptenzorg.

  Vanuit ons landelijke netwerk bieden we alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op gebied van human resources.

  Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding : mensen aan een baan helpen.

  Momenteel zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers voor onze opdrachtgevers. Wil je meer inzicht krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière?

  Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Wat bieden wij jou?

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 35 (tussen de € 1838,58 en € 2668,93 op basis van een 36-
 • urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • een tijdelijk dienstverband van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
 • beschikbaar voor minimaal 4 uur per week, meer uren zijn in overleg mogelijk tot 36 uur per week (afhankelijk van flexibiliteit en beschikbaarheid);
 • mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.
 • Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op of stuur je (open) sollicitatie.

  Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

  Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5740 startpeople.nl of 0299-434645.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier