Ervaren Software Engineer (Technical) - High Tech & Electronics
CGI
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden

Position Description

Wil jij bijdragen aan technisch complexe innovaties binnen de HighTech industrie? Pak jij uitdagingen met beide handen aan?

Wat ga je doen?

Jouw rol is om veelal binnen teamverband bij te dragen aan de realisatie van technische complexe oplossingen voor onze klanten.

Hierbij wordt een gedegen systeemontwikkelproces gevolgd. Ons doel is om het werk inhoudelijk uitdagend en afwisselend te houden, zowel op de rol als domein.

Zo ben jij op het ene project actief als software ontwikkelaar van de bediening van bruggen op afstand en kan jouw rol daarna die van tester zijn op het end-to-end Galileo systeem, als dat jouw ambitie is.

Wat breng je mee?

Je analyseert graag complexe problemen en komt met innovatieve oplossingen. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je bent een gedreven professional die vooroploopt in zijn / haar vakgebied. Daadkrachtig, doortastend en met een technisch hart. Daarnaast heb je :

 • Afgeronde relevante HBO of WO opleiding (richting informatica of techniek);
 • Minimaal 3 tot 7 jaar relevante werkervaring met software ontwikkeling (C, C++, C# / .Net of Java);
 • Ervaring met Windows, Linux / Unix en real-time systemen.
 • Waar kom je terecht?

  Binnen de High Tech & Electronics unit zijn wij verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten. Dit zijn naast multinationals ook bedrijven aan de top van het MKB.

  Zo kunnen we jou de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneurschap (verder) ontwikkelen.

  Naast ons werk bij de klant zijn wij met de communities van CGI onderling veel bezig met uitdagende projecten om de geest scherp te houden en de sfeer gezellig.

  Wij vinden het leuk om vanuit de inhoud met onze gezamenlijke passie bezig te zijn. Zo organiseren we kennissessies, online games waarbij je echt even je verstand moet gebruiken en dagen we onze collega’s steeds uit om met nieuwe ideeën te komen waardoor wij creatief blijven en ons blijven ontwikkelen.

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to Be part of our story?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier