Field Engineer Brink's
G4S Beveiliging
Utrecht, Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Durf jij initiatief te nemen? De verantwoordelijkheid te nemen ICT processen op kwalitatief hoog niveau te houden? En kun jij zodanig inhoud geven aan onze backoffice dat de Corporate ICT doelstellingen bewerkstelligd worden?

Dan zoekt Brink’s Nederland jou! Als Field Engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren, beheren en ondersteunen van de gevraagde ICT ondersteuning.

Je draagt zorg voor het optimaal operationeel houden van de verschillende BackOffice onderdelen. Je beheert onze VMware omgeving en andere servers en verzekert hiervoor de juiste autorisaties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inhoud van troubleshooting. Je durft initiatief te nemen ter verbetering van de ICT dienstverlening.

Je bent in staat met jouw expertise op het gebied van systeembeheer een vakkundig oordeel te geven op verschillende gebieden en je weet een brug te slaan tussen ICT, leveranciers en eindgebruikers.

Je stelt ICT kwaliteitscriteria op wat betreft invoer en onderhoud, rekening houdend met financiële en functionele eisen.

Daarnaast inventariseer je behoeften van de interne klant op het gebied van informatievoorziening en ondersteuning van onze werkprocessen.

Je bent in staat doelmatig en efficiënt gebruikerstoepassingen te integreren in bestaande of nieuw te implementeren systemen.

Ten slotte speel je een rol in het genereren en produceren van managementinformatie. Dit om processen op kwalitatief hoog niveau te houden en een betaalbare dienstverlening te kunnen realiseren.

Diploma's Certificaten Overige HBO werk- en denkniveau Bij voorkeur ervaring met VMware Minimaal 3-5 jaar werkervaring Bij voorkeur in het bezit van een MCSE 2003 certificaat Inzicht in algemene infrastructuur en TCP-IP Affiniteit met VoIP Daarnaast ben je : Communicatief en assertief Op de hoogte van trends en ontwikkelingen op ICT gebied Salaris Arbeidsvoorwaarden Extra's Een leuke, afwisselende functie binnen één van de grootste werkgevers ter wereld.

Bij Brink’s Nederland waarderen wij jouw prestaties en bieden we je kansen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op : Een bruto maandsalaris tussen de 2864,- en maximaal 4320,- incl.

8,5% vakantietoeslag, een 40-urige werkweek (salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring) Telefoon, laptop en de mogelijkheid tot thuiswerken Een leaseauto Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en trainingen Een locatie in Utrecht dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is?

Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Niels Meijer (Recruiter) via .

Houd er rekening mee dat een capaciteiten- en persoonlijkheidstest deel uitmaakt van de selectieprocedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier