Monteur Kunststof Kozijnen
Intro Personeel
Alblasserdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Tevreden stap je met je collega in de bus en rijd de straat uit. Vandaag zijn de laatste kozijnen gemonteerd en keurig afgewerkt.

De klant is blij! Die zit deze winter niet in de kou.Heb je geen ervaring? Geen probleem. In een intensief inwerktraject wordt het vak van Monteur Kunststof Kozijnen je helemaal aangeleerd.

Uiteraard is het wel erg belangrijk dat je dit vak graag wil leren. En ook het werken op hoogte zie jij als een leuke uitdaging.

Jouw werkzaamheden bestaan onder ander uit :

 • Verwijderen van kozijnen
 • Monteren van kozen, horren, vensterbanken, kunststof dakkapellen
 • plaatsen
 • Werken op hoogte
 • Kitten en afwerken van glas en kozijnen
 • Dit mooie bedrijf in Alblasserdam verkoopt en monteert kunststof kozijnen, deuren, vensterbanken en dergelijke producten.

  Deze producten staan wereldwijd bekend als kwalitatief een van de beste. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat deze producten keurig gemonteerd en afgewerkt worden.

  Je komt terecht in een leuk team van 5 monteurs. En in de toekomst zal dit team nog groter worden. Om kwart voor 7 in de ochtend vertrekken jullie met elkaar naar de klus.

  En rond 4 uur in de middag zit de werkdag er op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier