Procesoperator
Pro Industry HQ
Vlissingen, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Als procesoperator ga je werken bij een internationaal georiënteerde speler binnen de chemische industrie. Je kunt je binnen deze organisatie goed doorontwikkelen en er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Je gaat werken in een vijf ploegendienst en je kunt hier een mooi brutomaandsalaris tot wel €3500,- inclusief toeslagen verdienen.

Meer weten? Lees snel verder.&

Als operator ga je aan de slag in en zeer verantwoordelijke functie. Je zorgt ervoor dat het gehele productieproces blijft draaien en kunt bijsturen waar nodig is.

Eveneens draag jij er zorg voor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd zoals in de veiligheidsvoorschriften staat beschreven.

Kleine storingen kun jij samen met je team verhelpen en anders draag je ze over aan de monteurs. Je voert regelmatig kwaliteitscontroles uit en deze laat je analyseren door het laboratorium.

Op deze wijze waarborg je de kwaliteit van de eindproducten. Tenslotte pleeg je ook preventief onderhoud aan de machines.&

Vaardigheden&

Om bij deze organisatie als procesoperator aan de slag te kunnen gaan ben je in het bezit van een mbo niveau drie diploma in een procestechnische richting.

Daarnaast heb jij al een aantal jaren ervaring opgedaan als operator binnen de chemie en wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen.

Tenslotte sta jij er voor open om in een vijf ploegendienst te gaan werken.&

Wat wij bieden& &

Wat kun je hiervoor terugverwachten? &

 • een aantrekkelijk salaris;&
 • reiskostenvergoeding;&
 • doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;&
 • werken in een afwisselende functie bij een dynamisch bedrijf;&
 • bij goed functioneren ga je na een periode via Pro-Industry gewerkt te hebben op contract bij onze opdrachtgever.&
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier