PROJECTCOORDINATOR (V/M)
DIFFER
Eindhoven, The Netherlands
1 dag geleden

PROJECTCOORDINATOR (V / M)

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Onze missie : Science for Future Energy’.

DIFFER streeft ernaar een centrale rol te spelen in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie. Het instituut verricht daartoe multidisciplinair en grensverleggend onderzoek op het gebied van kernfusie en energieconversie en -opslag.

PROJECTCOORDINATOR (V / M)

DIFFER zoekt een

PROJECTCOORDINATOR (v / m)

De projectcoördinator maakt deel uit van het team Strategic Support. Dit team is verantwoordelijk voor beleidsadvies, kwaliteitsborging en ondersteuning van subsidie- en projectaanvragen.

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de onderzoekers bij projectaanvragen en contractzaken en het coördineren van projecten.

Je richt je o.a. op de volgende taken :

 • Je adviseert en instrueert onderzoekers over nationale en internationale subsidieprogramma's, zoals NWA en Horizon Europe.
 • Je coördineert alle NWO & Horizon Europe subsidies die worden aangevraagd of die zijn toegekend, maar bijvoorbeeld ook regionale samenwerkingsprogramma’s.
 • Je richt in en onderhoudt interne en externe projectadministraties, waaronder EC Participant Portal en ISAAC. Hierbij werk je intensief samen met de afdeling Finance & Control.
 • Je beoordeelt en adviseert over grant-, project-, consortium-, en non disclosure agreements. Waar nodig stel je zelf een overeenkomst op of win je juridisch advies in.
 • Je onderhoudt, samen met de andere teamleden, een netwerk van interne en externe belanghebbenden.
 • Wij vragen

 • Je bent bij voorkeur afgestudeerd in een scheikundige of natuurkundige studierichting en hebt ervaring met het academische onderzoekslandschap.
 • Je bent een netwerker en hebt een ondernemende geest. Je kunt anderen met gemak overtuigen en enthousiasmeren.
 • Je blinkt uit in organiseren en hebt een doorzettingsvermogen.
 • Je hebt een servicegerichte houding ten opzichte van onderzoekers. Tegelijkertijd ben je niet bang om kritisch te zijn en kun je anderen overtuigen van de noodzaak om nieuwe ontwikkelingen te implementeren.
 • Je bent proactief.
 • Goede vaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn vereist.
 • Ons aanbod

  Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionals.

  De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor de onderzoeksinstellingen (CAO-OI). We bieden :

 • Een dienstverband van 0,80-1fte van vooralsnog 2 jaar dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op schaal 10 van de CAO Onderzoekinstellingen.
 • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een aantrekkelijk en deels flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 42 verlofdagen en een goede pensioenvoorziening.
 • Ruime vergoedingen voor cursussen en trainingen voor verdere professionele ontwikkeling.
 • DIFFER kent een aantal regelingen die werknemers ondersteunen bij het vinden van een goede werk-privé balans, zoals gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om vakantieverlof te kopen en verkopen.
 • Informatie

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer drs. H.J. Tamsma, hoofd Personeel en Organisatie tel.

  040-3334 751, e-mail : . Meer informatie over ons onderzoeksinstituut vind je op onze website . Informatie over NWO en onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op .

  Sollicitatie

  DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand : we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen.

  We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren.

  Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure. De NWO Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

  Sollicitaties kun je uiterlijk tot 1 december 2020, onder vermelding van vacaturenummer 20.016 richten aan : of aan DIFFER, t.

  a.v. de afdeling P&O, Postbus 6336, 5600 HH Eindhoven. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Zend je documenten s.

  v.p. in onder het volgende formaat : Achternaam sollicitatiebrief 20016.pdf Achternaam CV 20016.pdf

  Over NWO-I

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de nationale onderzoekfinancier. Daarnaast ressorteren onder NWO-I negen onderzoeksinstituten, waaronder DIFFER.

  Dit zijn nationale expertisecentra op specifieke wetenschapsvelden, van astronomie tot zeeonderzoek. De NWO-instituten doen hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en fungeren als krachtige nationale instrumenten in het wetenschapsbeleid.

  Ze maken het mogelijk wetenschapsvelden voor langere tijd te coördineren en het onderzoek daarin te vernieuwen.

  Closing date : Tuesday, December 1, 2020Vacacany number : 20.016

  Go to the page.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier