Work Permit Coordinator Bekijk vacature
Nouvall
Antwerpen, NL
3 dagen geleden

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Work Permit Coordinator .

Vacature omschrijving

Wij hebben in de regio Antwerpen een vacature voor een Work Permit Coordinator.

Als Work Permit Coordinator zorg je ervoor dat werkvergunningen efficiënt en juist worden uitgegeven en zie je erop toe dat er veilig en conform de werkvergunning wordt gewerkt.

Jouw werkzaamheden als bestaan onder meer uit :

het beheren en optimaliseren van het proces van werkvergunningen, werkwijze en veiligheids- en milieu procedures en de te nemen maatregelen hierin Adviseer je bij het opstellen van taak risico-analyses t.

b.v. bijzondere werkzaamheden Overleg je met andere afdelingen over vergunningen en de bijzonderheden hierin Onderteken je werkvergunningen en beargumenteer je eventuele afwijzingen aan aanvrager Houd je toezicht op de veilige uitvoering en verloop van werkzaamheden alsmede gebruik van veiligheidsmiddelen Voer je eindcontroles uit en beoordelen je of het werk conform voorschriften is afgerond Houd je toezicht op de gebruikte arbeidsmiddelen (juist gebruik, keuring, etc.)

Je profiel

Je hebt afgeronde opleiding Preventie Adviseur niveau 2 (of MVK) en je beschikt over ruime relevante werkervaring in vergelijkbare functies binnen industriële projecten.

Als persoon herken je je in de volgende competenties : Duidelijk in de communicatie Integer Besluitvaardig & resultaatgericht Standvastig Proactief Je spreekt en schrijft zowel de Nederlandse als Engelse taal goed Klik om een open sollicitatie in te vullen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier