Planner Interieurbouw
Uitzendgroep Zuid Nederland
Helmond, NL
16 dagen geleden

Dynamiek, gedrevenheid en een duidelijke focus op klanten typeren de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever

Als planner lever jij een belangrijke bijdrage aan een project door het maken van een juiste projectplanning op basis van verkregen informatie van de projectmanagers.

De projecten kennen een zeer korte doorlooptijd. Het is daarom van groot belang dat de planning zeer zorgvuldig wordt opgezet en bewaakt.

Samenwerker en Communicatief

 • Je bent onderdeel van het Bedrijfsbureau en je werkt in deze functie samen met een multidisciplinair team van (assistent) projectmanagers, werkvoorbereiders, voorwerkers en uitvoerders die –
 • al dan niet op locatie – aan het werk zijn. Je bent communicatief zeer vaardig en je pikt belangrijke mondelinge informatie adequaat en snel op.

  Proactief en Flexibel

  Je past wekelijks projectplanningen aan met nieuwe informatie of afwijkingen. Milestones uit de projectplanning bewaak je en je signaleert afwijkingen / problemen.

  Bij problemen die je in de planning tegenkomt doe je voorstellen en geef je proactief advies. Je weet je werk op een effectieve wijze te organiseren en in hectische omstandigheden overzicht te bewaren.

  Je bent stressbestendig, hebt oog voor detail en het werken met deadlines geeft jou energie en houd je scherp.

  Vaardigheden

 • Minimaal MBO werk-en denkniveau
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Kennis van planningsmethoden (ervaringen met projectplanningen is een sterke pré)
 • Bij voorkeur kennis en ervaring met interieurbouw
 • Over de werkgever

  Bij onze opdrachtgever werken ze als een familie, waar iedereen in een project bijdraagt aan succes en resultaat.

  De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar wel persoonlijk ontmoeten, moet de omgeving hen inspireren en in staat stellen effectief hun doelen te bereiken.

 • Onze opdrachtgever loopt voorop in deze veranderende wereld. Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België
 • Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten realiseren zij met 350 vakmensen en ruim 80 jaar ervaring deze inspirerende ontmoetingsplekken op het gebied van interieur, tentoonstellingen en events.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier