Accountmanager Life Sciences in Almere
SalesToppers
Almere, NL
1 dag geleden

Wil jij werken als Accountmanager Life Sciences bij een Internationaal werkende detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat?

Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor Life Sciences. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Accountmanager Life Sciences ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 500.

Als Accountmanager Life Sciences ben je verantwoordelijk voor je eigen new business opportunity’s en relatiebeheer. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match.

Je onderhoudt telefonisch en persoonlijk contact met je large-accounts. Je bent verantwoordelijke voor de Biotechnologie en FMCG Industrie.

Als Accountmanager Life Sciences stel je een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager Life Sciences beschik je over HBO / WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling.

Als Accountmanager Life Sciences ben je een gedreven persoonlijkheid en een teamplayer. Je bent een gedreven sales die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen.

Je beschikt over het vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij onze Accountmanager Life Sciences!

Een geweldige sales functie als Accountmanager Life Sciences in een Internationale werkomgeving training on the job . Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van Team Manager.

Wil jij ook werken als Accountmanager Life Sciences bij een succesvol en snel groeiende Internationale organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan.

Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. The sky is the Limit .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier