Stage lopen of afstuderen bij Altran in Heeze
Altran
Heeze, Netherlands
2 dagen geleden

Locatie : Eindhoven, Zwolle, Helmond, Utrecht

Waarom Altran?!

 • Bij Altran afstuderen betekent stage lopen of afstuderen goede begeleiding en onderdeel uit maken van een gezellig team! De begeleiding krijg je in de vorm van twee dedicated begeleiders;
 • één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één procesbegeleider, die je vooral hoog over’ coacht.

  Deze procesbegeleider helpt je ook je weg te vinden in de organisatie. Daarnaast draai je mee in ons studenten scrumteam.

  Verder gaan we je meenemen in ons opleidingsprogramma dat wordt gefaciliteerd door onze Altran Academy. Daar kun je allerlei trainingen volgen die je helpen groeien op technisch-, en persoonlijk vlak.

  Tot slot hebben we AltranGO; een intern platform waarmee we je middels leuke opdrachten met een flinke dosis humor uitdagen een volwaardig onderdeel van onze organisatie te worden en je collega’s te leren

  kennen!

  Voor wie is Altran interessant?

  Zoek jij een stage of afstudeerstage? Check hier ons afstudeerboekje, en onderstaand welke mogelijkheden wij hebben voor de verschillende studierichtingen, niveaus en locaties.

  Afstuderen

  Jij bent een (technisch) software developer (HBO of WO)

 • Voor jou hebben we mogelijkheden op allerlei vlak. Of je nou een passie hebt voor Embedded software, je jezelf meer thuis voelt binnen de applicatiesoftware, graag in de algoritmes duikt of liever bovenop de kwaliteit van de software zit;
 • we hebben voor ieder wat wils! In het boekje vind je handvatten die jou kunnen inspireren.

  Uiteraard is er veel meer mogelijk. Voel je vrij om met ons hierover in gesprek te gaan.

  Jij bent een Automotive Engineer (WO)

  Binnen de Automotive units van Altran, maken we innovatieve ideeën tastbaar!

  Wij richten ons binnen deze unit vooral op hoogwaardige engineeringsvraagstukken. Belangrijk is dat je breed georiënteerd bent en graag toegevoegde waarde wil leveren binnen de dienstverlening.

  Wij hebben in deze richting enkel mogelijkheden voor academische studenten. Het aantal opdrachten is beperkt, dus informeer op tijd naar de mogelijkheden!

  Hoe ziet het verdere sollicitatieproces eruit?

  Voor een (afstudeer)stage vinden we het vooral belangrijk dat je naast de juiste studieachtergrond uit het juist hout gesneden bent.

  We zoeken studenten met een passie voor hun vak, liefde voor de techniek en een leergierige instelling. Om te kunnen bepalen of er een match is tussen jou en Altran, vinden normaal gesproken twee gesprekken van een half uur plaats met de recruiter en de manager.

  Hiervoor of na proberen we je altijd even een rondleiding te geven zodat je een goed idee krijgt van de sfeer en werkomgeving.

  Heb je nog vragen?

  Als je wilt solliciteren kun je dit doen via onze website werkenbijaltran.nl. Heb je vragen, neem dan telefonisch of per mail contact op met Estelle.

  vansoolingen altran.com of op telefoonnummer 06 23 84 87 73.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier