Corporate Finance Director bij Center Parcs
Group Pierre & Vacances Center Parcs
Westerhoven, PAYS-BAS
3 dagen geleden

Functie

Head)Office functies - Finance - Accounting

Functietitel

Corporate Finance Director bij Center Parcs

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren financial met +10 jaar werkervaring binnen een internationale organisatie? Beschik jij minimaal over een bachelor en bij voorkeur een master diploma?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij reizen een onderdeel is van jouw functie? Reageer snel, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een :

Corporate Finance Director

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onze financiële bedrijfsonderwerpen binnen de business line van Center Parcs Europe.

Denk hierbij aan de scope Center Parcs België, Nederland en Duitsland (BNG), Fiscale zaken, Transfer Pricing policy, externe rapporten in overleg met externe accountants tot juridische structureringen van zakelijke samenwerkingen.

Hierin draag je de verantwoordelijkheid van zowel de technische als financiële zaken en ben je een belangrijke stakeholder binnen het Center Parcs Europe Finance directieteam.

In jouw rol houd jij je bezig met consolidatie en (externe) rapportages inclusief de presentatie van de jaarresultaten o.

a. aan de raad van commissarissen, ondernemingsraden en vastgoedeigenaren. Je zorgt ervoor dat het driemaandelijkse consolidatiepakket correct en binnen onze kwaliteitsnormen wordt geleverd.

Ook draag je zorg voor onze externe rapportagerol waarbij je audits controleert en verantwoordelijk bent voor de jaarverslagen binnen de BNG.

In samenwerking met het controlling team zorg je voor periodieke rapportages van eigenaren van het ontroerend goed. Met betrekking tot het fiscale beleid ben je verantwoordelijk voor de BNG, controleer je verrekenprijzen, belastingaudits en garandeer je de optimalisatie van onze positie.

Tot slot ben je nauw betrokken bij veranderingen in de bedrijfsstructuur op het gebied van Legal en het openen en sluiten van entiteiten.

Jouw expertise wordt gevraagd voor uiteenlopende financiële vraagstukken binnen onze organisatie en zakelijke samenwerkingen.

Je geeft leiding aan het Center Parcs Europe Financial Business Plan en de Tax Planning van de scope Nederland, België en Duitsland.

Jouw team bestaat uit 10 medewerkers binnen de teams Conso team, Tax experts en de Country Finance Managers in Nederland en België.

Je zorgt daarnaast voor een juist coördinatie met de Accounting Director BNG met betrekking financiële voorschriften en vereisten.

Jouw standplaats betreft het Shared Service Center op ons park De Kempervennen in Westerhoven.

Wat bieden wij ?

Een unieke rol als Corporate Finance Director in een unieke en dynamische omgeving. Bij Center Parcs is geen dag hetzelfde, waarbij jij je binnen een internationaal bedrijf verder kan ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij :

 • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden. Daarnaast kan je gebruik maken van mooie kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier