Bijbaan als Kassamedewerker
DekaMarkt
Europaplein , Alkmaar
4 dagen geleden

Wist je dat je

als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren.

Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!

Wat vragen wij van je

Met een glimlach op je gezicht verwelkom je de klant aan jouw kassa. Je maakt een vriendelijk praatje. Over het mooie weer, wat er vanavond op het menu staat of de naderende feestdagen.

Tegelijkertijd heb je aandacht voor de producten die je langs de scanner haalt. Dan zie je vanuit je ooghoek dat er meer dan drie klanten in de rij staan.

Je roept er meteen een collega bij om een extra kassa te openen. En bij het afrekenen ben je net zo precies als tijdens het scannen van de producten.

Om daarna de klant te vragen of alles naar wens is geweest, de kassabon te overhandigen en de klant een hele fijne dag toe te wensen.

Alstublieft en graag tot ziens.

Als kassamedewerker ben je :

 • Klantvriendelijk
 • Een teamspeler
 • Bereid te helpen op de andere afdelingen in de winkel
 • Wat wij je bieden

  Nog geen (of weinig) werkervaring. Geen probleem! Voordat je begint, volg je een introductieprogramma. Dat is volledig digitaal.

  Zo raak je wegwijs in ons bedrijf en in je nieuwe baan en begin je goed voorbereid aan je eerste werkdag. En als je ambities hebt, kun je bij ons prima doorgroeien.

  Zo haal je het beste uit jezelf!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier