Intercedent - Spijkenisse
Luba
Spijkenisse, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus, in Spijkenisse .

Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. Jouw tomeloze energie komt goed van pas, omdat jij actief prospects en suspects gaat benaderen.

In deze functie als intercedent zal het zwaartepunt liggen op het verkopen van Luba Uitzendbureau aan bestaande en nieuwe klanten.

Dit doe je door samen met een ervaren intercedent op pad te gaan en bedrijven te bezoeken. Je geeft bij klanten een pitch over de dienstverlening van Luba en neemt vacature-

intakes bij hen af. Je herkent verkoopkansen wanneer deze zich voordoen en springt daar meteen op in. Jij weet wat te zeggen en te doen om van jouw bezoeken een succes te maken!

Wat doe je als intercedent?

 • Je brengt in kaart welke bedrijven interessant zijn voor Luba en plant telefonisch en per e-mail afspraken om langs te gaan
 • Je gaat met een ervaren intercedent potentiële klanten bezoeken en zorgt ervoor dat koude acquisitie wordt omgezet in een daadwerkelijke opdracht
 • Bestaande klanten bezoeken en vacatures ophalen / uitvragen
 • Als je de vacature-intake hebt gedaan, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit doe je door de vacature online te plaatsen en door te zoeken via cv-databases en LinkedIn
 • Zodra je een kandidaat geplaatst hebt, heb je regelmatig contact met de klant over de voortgang
 • Luba. Een gewoon uitzendbureau. Waar we de gewone dingen ongewoon goed doen. Voor het MKB, de motor van de Nederlandse economie.

  Onze flexwerkers zijn ons visitekaartje. Zij doen het licht aan. En uit in het MKB. Wij zijn trots op hen en op de mentaliteit van onze eigen medewerkers.

  Die het iedere dag weer mogelijk maken.

  We maken het mogelijk door intensief met elkaar samen te werken. Zo bereiken we de beste resultaten. Bij Luba werk je met ondernemende collega's en is er veel ruimte voor eigen initiatief.

  Maak kennis met Luba en ontdek jouw mogelijkheden binnen Luba.

  Functie-eisen :

  Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt? Dan ben jij in het bezit van :

 • Een mbo4 / hbo-diploma
 • Rijbewijs B
 • Enige werkervaring in een liefst commerciële omgeving
 • We bieden je een mooi salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt (€1850,- tot maximaal €3087,-). Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-
 • werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen

 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets via het fietsplan en een NS Businesskaart
 • 25 dagen niet genoeg? Vanuit je Benefit budget kan je extra dagen kopen. Liever meer salaris of een spaarpotje? Jij kiest!
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden : je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management / Sales Traineeship
 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

  Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met recruiter Femke

  Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar rayonmanager Nicole , die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt.

  Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

  Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob . Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 8 nieuwe medewerkers welkom.

  Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier