IJzervlechter
DOEN! Personeel
Dordrecht, NL
21 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde ijzervlechter die graag de overstap wil maken of reeds heeft gemaakt naar de daadwerkelijke prefab betonproductie.

Wat gaat er gebeuren? Het inmiddels een halve eeuw bestaande bedrijf heeft een duidelijke koers ingezet naar modernisering.

De producten worden prefab geproduceerd in de productiefaciliteit. Wanneer de mallen gebouwd zijn moet het wapeningstaal gemaakt en geplaatst worden volgens werktekening.

Voor grote projecten worden de betonijzerconstructies buitenshuis gemaakt en kleinere worden inhouse gemaakt. De plaatsing in de mallen is een nauwkeurig werk en moet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen.

 • Je bent.... Gedreven, hartelijk en gemotiveerd om een prachtig vak te bedrijven. Samen met het gemotiveerde team van 12 collega'
 • s zorg je er voor dat de beste producten van beton worden vervaardigd. Daarnaast zoek je ook echt een werkplek waar je mag groeien en ontwikkelen en waar je met plezier aan deelneemt.

  Een beetje ervaring in deze branche kan nooit kwaad, maar ook leerlingen met een goed stel handen worden uitgedaagd om te solliciteren.

  Een BBL opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Je komt bij de club! Het bedrijf is loyaal naar haar mensen, je wordt een deel van een familie.

  De voorwaarden zijn uitstekend en qua salaris zul je er zeker op vooruit kunnen gaan.

  Waarom werken via DOEN! Personeel?

  Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt.

  Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen.

  Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever?

  Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

  Jij blij? Wij blij!

  Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen.

  Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag.

  In sommige cao's komen er nog ADV dagen bij!

  Salarisomschrijving

  € 2250 - 3000 per maand

  Cursussen

  Middelbare school of vergelijkbare opleiding

  DOEN! Personeel

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier