Bedrijfswagenmonteur
Regiodienst
Wateringen, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Regiodienst is per direct op zoek naar een ervaren bedrijfswagenmonteur in regio Wateringen. Ben jij een bedrijfswagenmonteur die passie en affiniteit heeft met zware bedrijfswagens?

Ben je een harde werker, servicegericht en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wil jij ook graag aan de slag bij een mooi bedrijf met de nieuwste technieken?

Reageer dan vandaag nog! Wellicht ben jij dan de kandidaat die we zoeken!

Organisatie

De organisatie is een bedrijfswagendealer met meerdere vestigingen in de randstad. Vanuit deze vestingen wordt er dagelijks met veel passie gewerkt aan het onderhoud en het verrichten van service aan trucks voor verschillende klanten.

Zowel de monteurs als de verkopers doen er alles aan om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Hierbij staat klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Functie

In de functie van eerste bedrijfswagenmonteur ben je samen met een professioneel team van collega monteurs verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de werkplaats.

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparaties, onderhoud en het verrichten van servicewerkzaamheden aan diverse type vrachtwagens en bedrijfswagens.

Ben je in het bezit van je APK papieren? Dan zal het uitvoeren van keuringen, het opstellen van de rapportage en een advies geven aan de klant zeker tot je werkzaamheden behoren.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen wordt het volgende van u verwacht :

 • in het bezit van het diploma MBO niveau 3 eerste bedrijfswagentechnicus of vergelijkbaar;
 • minimaal 4 jaar ervaring binnen de bedrijfswagens;
 • in het bezit van APK I;
 • kennis en ervaring van tachografen;
 • het hebben van een C(E) rijbewijs is een grote pré;
 • bereid zijn zich verder te ontwikkelen;
 • woonachtig in de directe omgeving van Naaldwijk.
 • Aanbod

  Bij de bedrijfswagendealer kunt u reken op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast komt u te werken binnen een professioneel team van monteurs, een schone werkplaats die is uitgerust met alle materialen.

  Er word veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van de medewerkers, het milieu en goed arbeidsomstandigheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier