Projectmonteur Koudetechniek, Regio Emmeloord
ENGIE
Emmeloord, Flevoland, Netherlands
6 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De monteur koudetechniek bij ENGIE Refrigeration werkt in teamverband in de werkplaats of op het project. Als monteur bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties.

Je valt onder de hoofd uitvoering / montageleider en krijgt functioneel leiding van de 1e monteur koudetechniek en / of chefmonteur koudetechniek.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • In teamverband en onder toezicht installeren van koude technische installaties
 • Het samenstellen van mechanische componenten in de werkplaats, en indien gevorderd, samenwerken met collega’s op het karwei bij de klant
 • Leidingen buigen, bewerken en solderen
 • Tekening lezen (koeltechnisch en elektrotechnisch)
 • Schematisch tekenen, diverse montage- / controle werkzaamheden op gebied van elektra en koeltechniek
 • Kennisoverdracht met betrekking tot materiaalkennis / veiligheid / gedrag en houding
 • FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 2-3 of 4 Elektrotechniek of koudetechniek
 • In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat
 • Een leergierige kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de koudetechniek
 • Ervaring in de koeltechniek is een pré
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Refrigeration is specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen : van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie.

  De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land-

  en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Sanchez via email marco.

  sanchez engie.com of telefonisch op telefoonnummer06 821 256 20.

  Monteurs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier