Ingenieurs elektrotechniek en industriële automatisering
Witteveen+Bos
Deventer, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij jouw kennis en ervaring van elektrotechniek en industriële automatisering (IA) inzetten om spraakmakende water-, energie- en infrastructurele projecten te realiseren?

Als ingenieur elektrotechniek en industriële automatisering werk je aan maatschappelijke, uitdagende en multidisciplinaire projecten samen met onze civiele en werktuigbouwkundige ingenieurs.

Met een takenpakket bestaande uit advies, onderzoek en ontwerp, bestek en uitvoering van complexe installaties zijn uw carrièremogelijkheden divers.

Wij werken aan drinkwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties, beweegbare bruggen, tunnels, container terminals, sluizen en rail infrastructuur.

Denk hierbij aan ontwerpen van software-architectuur, business case voor Smart Grids, functioneel ontwerpen voor een sluiscomplex of zuivering, onderzoek naar EMC (Elektro Magnetische Compatibiliteit), risicoanalyses en ontwerp werkzaamheden voor midden- en hoogspanninginstallaties en uitvoeringsbegeleiding.

Je hebt volop groeimogelijkheden in vakinhoud en in projectmanagement. De standplaats voor deze functie is Deventer, Utrecht of Breda.

Binnen een aantal product-marktcombinaties (PMC's) in de sectoren Energie, water en milieu en Infrastructuur en mobiliteit werken ingenieurs aan verschillende aansprekende projecten.

Enkele voorbeelden zijn diverse puurwaterfabrieken (Emmen, Kazachstan), renovatie van drinkwaterinstallaties (Vitens), de nieuwe Botlekbrug, de Noord / Zuidlijn in Amsterdam en diverse infrastructurele projecten, zoals bruggen, en tunnels (Stadsbaantunnel, BlankenBurg Verbinding, Sharq Qatar).

 • Wat wij vragen (recent) afgeronde technische hbo- of wo-opleiding, zoals elektrotechniek, industriële automatisering, mechatronica, energietechniek of gelijkwaardig;
 • analytisch ingesteld, tegelijkertijd praktisch, oplossingsgericht en ondernemend; sterke mondelinge en schriftelijke communicatie in zowel het Nederlands als het Engels;
 • een sterke focus op kwaliteit bij projecten onder tijdsdruk; internationale ambitie en bereidheid tot werken in het buitenland.

 • Wat wij bieden samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams; veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid; gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen; marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online.

  Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. (Wytze) Jorritsma, groepsleider Elektrotechniek en procesbesturing, telefoon of met de heer ir.

  E. (Edwin) Twigt, groepsleider Procesautomatisering, telefoon .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier